fbpx Skip to content

Emlékszem még arra az időkre, mikor nekünk otthon nem volt még számítógépünk és mikor átmentünk bátyámmal az unokatestvéremékhez – igaz csak nagyon korlátozott ideig, de – játszhattunk a gépen. Az ilyen alkalmak nagy részét egy időben a Worms Armageddon tette ki.

worms3_cover

Az Apple ‘App of the Week’ akciójának keretében a Team17 legendás, immáron 20 éves, kukacos sorozatának Worms 3 című epizódja tölthető le most ingyenesen.

Ez annak a sok játéksorozat egyike, ami szerintem igazán bemutatásra sem szorul, hiszen valamelyik részével biztosan mindenki találkozott már, még akár a gyengére sikeredett 3D-s változatok közül is. Akinek mégis kellene egy kis bemutató: a Worms egy körökre osztott stratégia játék végül is, melyben csapatokba osztott aranyos kis kukacokkal kell likvidálnunk az ellenséges csapatot, miközben a környezetet korlátozás nélkül szétrombolhatjuk.

A fegyverarzenál teszi többek közt igazán emlékezetessé a Worms játékokat, ugyanis az egyszerű bazookán és kézigránáton át olyan mókás fegyvereket is bevethetünk, mint például a banán, az öreg néni és a szuperbárány is. A játék hangulatát tovább fokozzák a kukacok beszólásai, de sajnos a mobilos verzióban a magyar nyelv nem található meg, pedig a számítógépes változatban ez koronázta meg a játékélményt.

[appstore id=”596677177″]

Neked melyik volt a kedvenc részed, illetve fegyvered?

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Ohh a Worms Armageddon azok a régi szép idők. 🙂

  2. Koszi a cikket

  3. Worms world party a legjobb ès a szamár "csapás" volt szerintem a legmókásabb, de a sheep strike sem volt utolsó, vagy a banana bomb 4x-es sebzés módosítóval 😀

  4. En meg a regi Sony Ericcson W750i-men jatszottam ezzel a jatekkal bluetooth-on!
    Nagyon kiraly!

  5. @scania460: He-he, én meg egy Intel 486-os processzorral rendelkező számítógépen játszottam vele utoljára valamikor 1995 körül.


Add a Comment