fbpx Skip to content

Ha a közelmúltban esetleg azon gondolkodtatok, hogy létezik-e olyan iPhone-kiegészítőket gyártó cég, melynek termékeire nyugodt szívvel rábízhatjátok az iPhone kábeles adatátvitelét, az iPhone akkumulátor töltését, valamint a különböző zenelejátszó eszközök AUX kábellel való csatlakozását és mindezen felül még a lakásunk biztonságát is, felesleges tovább agyalnotok.

Belkin_Charge_Sync_dock-3

Az iPhoneTok.hu csapata legújabb tesztjéből a Belkin Mix Stereo AUX kábelét, Mixit Lightning-USB kábelét, töltő és szinkronizáló dokkolóját, valamint 720p HD minőségben rögzítő Wi-Fi kameráját ismerhetjük meg.

Belkin NetCam HD Wi-Fi Camera

Rengeteg szülő küzd azzal a dilemmával, miszerint a karrier, a mindennapi teendők vagy akár egy gyors bevásárlás a finom ebédhez hogyan egyeztethető össze a gyerekneveléssel. A Belkin szerint egyszerűen. Helyezzük a kamerát a gyerekszobába, csatlakoztassuk az otthoni interneteléréshez, majd az ingyenesen letölthető Belkin NetCam applikáció segítségével szinkronizáljuk iPhone-unkkal. Ezt követően a kamera azonnal továbbítja a rögzített jelet a készülékünkre. Abban az esetben, ha idősebb szülő vagy rokon él veled egy háztartásban, ezentúl nem kell aggódnod, hogy valami történik vele, amikor éppen nem tartózkodsz otthon, hiszen az egyik szemed mindig otthon tudod tartani.

A Belkin NetCam HD Wi-Fi kamerája lehetővé teszi, hogy a nap bármely szakában figyelemmel kísérd, éppen mi zajlik otthonodban. Az iPhone-nal, iPaddel és iPoddal szinkronizálható kamera 720p HD minőségben rögzíti az adott helyiségben történő eseményeket, s ezt azonnal továbbítja készülékünkre. A kamera által rögzített képi- és hanganyag tökéletes minőségű, így valóban teljes részletességében figyelhetjük a történéseket. A Belkin NetCam HD Wi-Fi kamerája tökéletes összhangban áll az iPhone Retina kijelzőjével és annak képfelbontásával, így ezen készülékeken még inkább szembetűnő a felvételek magas fokú minősége. Ráadásul a kamera nem csupán továbbítja a videót iPhone készülékünkre, hanem tárolni is képes azt, így a felvételeket bármikor visszanézhetjük, esetleg megoszthatjuk.

Belkin_NetCam HD Wi-Fi Camera with Night Vision

Beüzemelése rendkívül egyszerű, hiszen nincs szükség hosszadalmasan részletezett termékleírások és használati útmutatók tanulmányozására. A számítógépes konfigurációval egybekötött telepítőlemezzel történő beüzemelés már a múlté. Egyszerűen csak le kell töltened az ingyenes Belkin NetCam alkalmazást és az otthoni internetkapcsolatra csatlakozva szinkronizálnod az eszközt iPhone, iPad vagy iPod készülékeddel. A kamera alaptartozéka egy egyszerű talprész, mely segítségével bármilyen polcra vagy asztalra állíthatjuk a kamerát, így az mindig stabil, egységes videóanyagot képes rögzíteni.

A legtöbb kamera hiányossága a széles látókörű objektív és az infravörös éjjellátó funkció. A Belkin NetCam azonban ezen tulajdonságokkal is rendelkezik. Amennyiben a szoba megfelelő pontján helyezzük el a kiegészítőt, éjjel-nappal képben lehetünk az otthoni történésekkel. Az elemes adóvevő-szerű babarádiók helyett is nyugodtan használhatjuk a Belkin HD Wi-Fi kameráját, hiszen az eszköz mikrofonja bármilyen neszt vagy zajt rögzít és továbbít, iPhone-unk kijelzőjére pillantva pedig azonnal megbizonyosodhatunk róla, mi történik az adott helyiségben. Ráadásul nem szükséges minden pillanatban készülékünk kijelzőjét figyelnünk, a Belkin HD iPhone kamera ugyanis egy mozgásérzékelő funkcióval is el van látva, mely adott esetben értesítést küld a készülékünkre.

A Belkin NetCam HD Wi-Fi kamera kompatibilis az összes, iOS 4.2-t vagy annál frissebb verziót futtató Apple készülékkel – vagy bármely Android 2.2 vagy frissebb verziójú operációs rendszerrel rendelkező okoskészülékkel. Így azok is élvezhetik a termék által nyújtott lehetőségeket, akik iOS helyett inkább androidos eszközöket használnak.

A csomag a kamerán kívül tartalmaz egy rövid telepítési útmutatót, valamint egy tápegységet is. Fontos azonban megemlíteni, hogy a Belkin HD kamerájának tápegysége USA szabvány, így ahhoz, hogy hazánkban is tölteni tudjuk az eszközt, mindenféleképpen be kell szereznünk egy EU-USA konnektor átalakító adaptert, amely nem képezi a gyári csomag tartalmát.

Amennyiben távollétedben is szeretnéd családtagjaid, házikedvenceid vagy értékeid biztonságban tudni, vagy a legújabb trendeknek megfelelően kiskedvenced csínytevéseit szeretnéd rögzíteni, majd megosztani ismerőseiddel, mindenképpen jó választás lehet a Belkin NetCam HD Wi-Fi kamerája. A kiegészítő ára 34.990 Ft.

Belkin Mixit Stereo AUX

Házibulit rendezel, hosszú autóútra indulsz, esetleg szeretnél megfelelő minőségű zenelejátszásról gondoskodni egy romantikus este folyamán vagy az arra való felkészülésként végzett nagytakarítás ideje alatt, de minden zenédet az iPhone-odon, iPadeden vagy iPododon tárolod? A Belkin Mixit Stereo AUX kábel segítségével bármely sztereó hangszóróhoz, hordozható hangszóróhoz vagy egyéb eszközhöz csatlakoztathatod készüléked, mely rendelkezik 3,5 mm-es jack bemenettel.

Mixit Stereo AUX Cabel

A fekete Apple AUX kábel lapos kialakításának köszönhetően nem gubancolódik össze a zsebeinkben és a kábelben található szál sem törik meg. A krómozott dugók és nikkelezett érintkezők garantálják, hogy az iPhone-hoz is csatlakoztatható jack AUX kábel ne rozsdásodjon, illetve különböző szennyeződések hatására ne hibásodjon meg. A Belkin sztereó AUX kábelének hosszúsága 0,9 m, így akár autóban, akár szobában kényelmes használhatóságot biztosít. Az iPhone kábel ráadásul kiváló minőségben továbbítja a lejátszandó hangokat, így kedvenc zenéink a már megszokott Apple minőségben csendülnek fel a csatlakoztatott hangfalakból is.

A Belkin Mixit Stereo AUX kábel nélkülözhetetlen kellék azok számára, akiknek mindenük a zene, de ahelyett, hogy az iPhone, iPad vagy iPod készülékeiken tárolt zenéiket minden alkalommal a különböző lejátszókkal szinkronizálnák, egy szempillantás alatt összekapcsolnák készülékeiket valamilyen sztereó hangfallal. A kiegészítő ráadásul most akciósan, 4.193 Ft-ért megvásárolható!

Belkin iPhone Lightning-kábel

Ha a gyári Apple Lightning-kábeled idővel kontaktos lett vagy egyszerűen csak meguntad a sablonos, fehér színt, a Belkin Mixit Lightning-USB kábel feldobhatja a napod. A kiegészítő kompatibilis minden Lightning-csatlakozóval rendelkező iPhone, iPad és iPod készülékkel.

Belkin_MIXIT_cable-2

A Belkin iPhone Lightning csatlakozó kábele 20 cm-rel hosszabb, mint a gyári iPhone kábelek. A 120 cm-es kábel garantálja, hogy töltés során is akadálymentesen használhassuk Apple készülékünket. A Belkin iPhone Lightning-kábel gyors akkumulátor töltést és szinkronizálást biztosít, ezenfelül pedig masszív kialakításának köszönhetően nem kell tartanunk attól, hogy a kiegészítő vezetékei esetleg megtörnének.

A Belkin Mixit Lightning-USB kábel csatlakoztatható bármilyen USB 2.0 porttal rendelkező eszközre (például laptop), illetve egy Apple USB hálózati adatper segítségével fali aljzatra is egyaránt. A Lightning-USB kábel fekete, kék, zöld, piros, rózsaszín, valamint a hagyományos Apple-design kedvelői számára fehér színben érhetőek el. A stílusos, színes iPhone lightning-USB kábel 6.990 Ft-ért megvásárolható.

Belkin iPhone dokkoló

Bizonyára többen osztjuk azt a nézetet, hogy az alvás a legtöbb helyen pihentető és kellemes, azonban mégsem mindegy, hogy hol és milyen körülmények között térünk nyugovóra. A Belkin iPhone dokkoló az iPhone töltés és szinkronizálás baldachinnal körbevett franciaágya.

Belkin_Charge_Sync_dock-3

A Belkin töltő/dokkoló iPhone 5s és iPhone 5c készüléktípusokkal kompatibilis, letisztult, elegáns, fémszínű iPhone töltő. A kiegészítő 120 cm hosszúságú kábellel rendelkezik, ráadásul rögzített kialakítása miatt nem kell attól tartanunk, hogy esetleg elveszítjük a kábelt és ennek eredményeképpen a dokkoló használhatatlanná válik.

A Belkin elegáns iPhone dokkolója gumírozott belsejének köszönhetően megóvja a készüléket az esetleges, a csatlakozáskor keletkező karcoktól és kopásoktól. Kialakításának köszönhetően a Belkin iPhone dokkoló akár vékonyabb, alul nyitott tokkal is használható, ráadásul a kijelzőn megjelenő értesítések is könnyedén láthatók, kezelhetők a telefon dokkolón való rögzíthetőségi szöge ugyanis lehetővé teszi ezt. Ezen kiegészítőnek bizonyára nagy presztízse lehet munkahelyünkön, illetve irodánkban.  Az iPhoneTok.hu weboldalán 11.990 Ft-ért vásárolható meg a Belkin elegáns, fémszínezésű iPhone dokkolója.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment