fbpx Skip to content

Az elmúlt napokban frissítettük a használt készülékeink árait, illetve a készlet is gyarapodott. A HasznaltSzifon.com már több mint 1 éve segíti azokat, akik biztonságosan szeretnének vásárolni használt Apple termékeket.

Screen Shot 2015-07-27 at 11.50.45

Ha eddig azt hitted, nem lehet 100 ezer Ft alatt jó iPaded, vagy 200 ezer Ft alatt MacBookod, akkor tévedsz: számos olyan készülék áll már rendelkezésre, ami ezekre tökéletes, arról nem beszélve, hogy ha nálunk vásárolod meg őket, akkor garanciális készülékekről beszélünk.

Internetezésre, utazáshoz, HD filmekre (akár otthoni, nagyképernyős tévéden is) egy MacBook Air lehet a legjobb választás, 4GB memóriával és 128GB SSD tárhellyel hű társad lesz. Ha viszont nem szereted a kötöttségeket, bővítenéd a laptopod, memóriával és több tárhellyel, akkor sem kell aggódni, rengeteg MacBook Pro vár az üzletben.

Ezeknek az árait most csökkentettük, nézz szét nálunk a HasznaltSzifon.com oldalon, ahol rengeteg iPhone, MacBook és iPad között válogathasz, sőt, a védelmükről is gondoskodhatsz, mert a MacBook tokoktól kezdve egészen az iPad üvegfóliáig mindent megtalálsz nálunk a WestEnd legalsó, úgynevezett aluljáró szintjén, az Arany János Kkrt 4. szám alatt (a Hisztéria Kávézóval szembeni folyosón, a Cafe Perté mellett)!

Bővebben itt tudtok olvasni az oldalról: www.szifon.com/2013/04/10/hasznaltszifon-com

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. Omm bocsanat a tolakodasert de egy iPhone 5-t 65,000-ert lehet venni kivalo allapotban max 75-ert
    Es ujonan egy iPad mini 60-tol kezdodik

  2. @scania460: persze, garancia nélkül, ismeretlen embertől, aki általában elérhetetlenné válik a vásárlás után. de hát a te pénzed, a te döntésed.

    a HasználtSzifon oldalon elérhető készülékek garanciával együtt vannak.

  3. Kicsit elszálltak az árakkal a fiúk, garancia ide, vagy oda ezek az árak irreálisan magasak!!!
    Én kb. 3 hete vettem egy i5S-t hibátlan állapotban 80.000 forintért, csak a dobozt nem adták vele, mert elkallódott. Az asszony azóta is nyúzza hiba mentesen, ja és még garanciás is a telcsi.
    Biztos a bérleti díjak miatt ennyire magasak az árak, valamiből ki kell termelni :).

  4. Nem tudja valaki, a 6. Generációs ipod touch már kapható az országban?:-)

  5. Szégyen, hogy a hasznaltszifon-on már időtlen idők óta, vagy talán soha nem is működött a filter. Szeretnék csak a Macbook Pro-ra keresni, de ez nem lehetséges, hanem végig kell néznem az összes egytől egyig amiben semmiféle rendszer nincs. Ez nagyon idegesítő és gáz. Mindig berágok rajta, hogy lehet ilyen pocsék oldalt csinálni. Természetesen ár szerint sem lehet rendezni. Ha lehetne pontozni, akkor minusz ezer.

  6. @scania460
    Igazad van, de Jadeye ilyenkor mindig negatív, biztos az Ő árai ezek az irreálisak. Garival dobozzal is ugyanennyi pénz -65-70000

  7. @Gabor Blas: hamarosan ez megváltozik, köszönjük az eddigi türelmet!

    @ilija: örvendetes, hogy már megint itt tartasz. ezek nem az én áraim. ezek a HasználtSzifon árai, oda is van írva. de ha neked nem számít, hogy adott esetben totál lutrira szórod el a pénzed, és jól megjárhatod, az nekem aztán egyáltalán nem fáj, szóval csak bátran, a te pénzed.

  8. A garancia az Apple-től vagy a HasználtSzifontól származik? Illetve vásároltok is használt készülékeket?

  9. @osy: igen, a HasználtSzifon vásárol használt készülékeket is, ezzel kapcsolatban vedd fel a kapcsolatot közvetlenül a kollégákkal a hasznaltszifon.com oldalon található elérhetőségek bármelyikén, akik ennek részleteiről, illetve a garanciális feltételekről is pontos tájékoztatással tudnak szolgálni. általánosságban azt lehet mondani, hogy nyilván ameddig az eredeti garancia érvényes, addig az Apple garancia az élő.

  10. @Jadeye: Köszi

  11. @Jadeye: igazad van, csak tudod mennyiért veszik a sima i5 a nagyon nagyra tartott hasznaltszifon? Hát felháborító meg még a piaci árnál sokkal drágábban is adja. Ha máshol veszed, például nálam, sokkal hosszabb garit kapsz, fele pénzért… Azért haborgok mindig a hasznaltszifon üzleti morálján mert felháborító amit csinálnak, magyarul visszaélnek a jóhiszemü emberek bizalmával. Csak ezért háborgok mindig.

  12. @Jadeye:

    Még mindig semmi. Most sem lehet szűrni. Mondjuk csak 2 hónap telt el.


Add a Comment