fbpx Skip to content

A jailbreakes közösség kedvenc grafikus csomagkezelője, a Cydia immáron 1.1.23-as verziójához érkezett. Ebbe a frissítésbe két nagyon fontos funkció került be, számos kisebb hibajavítással együtt.

Cydia-1.1.23

Az első lehetőség – amit annak idején az App Store-ból is sokan hiányoltunk – a csomagok régebbi verziónak visszaállítása. A második kiemelt funkció a “Tweak Discovery”, avagy “felfedező”. De mik is ezek pontosan?

Korábbi verzió visszatöltése

Ez például akkor lehet hasznos, ha egy tweak vagy más kiegészítő béta verzióját vagy egy újabb iOS-szel nem kompatibilis változatát telepítjük, de az hibásan (vagy egyáltalán nem) működik. Mostantól ilyen esetekben lehetőség nyílik az adott tweak vagy alkalmazás legutóbbi stabil (vagy bármely másik) verziójának letöltésére és telepítésére:

Cydia_1.1.23_03

Tweak Discovery

A Cydia a Find Extensions for Applications menüpont alatt listázza az összes, a készüléken lévő gyári és App Store-os alkalmazást, és felajánl speciálisan hozzájuk tervezett kiegészítőket. Ez így néz ki:

Cydia_1.1.23_01 Cydia_1.1.23_02

A Cydia frissítéséhez csak nyissuk meg az alkalmazást, majd válasszuk a “Changes” (Változások) lapot. Itt nyomjuk meg a Refresh (Frissítés) gombot, a felugró ablakban pedig válasszuk a teljes frissítést (Complete Upgrade).

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. a második feature nagyon király. már csak vissza kellene kapnom a telefonom a szerviztől és már szúrom is rá. can’t wait

  2. Azért ide is felteszem a kérdést hátha itt kapok választ is rá. 😀
    Valaki tudja most melyik itunes verzióval lehet taig-t életre kelteni? mert a 12.1-es verzió már az apple nem engedélyezi felrakni.

  3. @farkas63: mégis mi az, hogy nem engedélyezi felrakni? mégis milyen gépen van ez a gondod?

  4. sajáton, az új itunes amit le lehet tölteni apple oldaláról felemgy gond nélkül, a 12.1-es verziónál meg amikor ellenőrzi a szervereket hiba lép fel és törli.

  5. Ja nem, szolgáltatások elindítása, és ilyenkor megáll és visszaállítás következik.

  6. De mégis miért van régi itunes-hoz kötve? miért nem lehet újjal is megcsinálni?

  7. Megoldva, letöröltem mindent ami apple és itunes mindenhonnan.


Add a Comment