fbpx Skip to content

A Star Wars szerelemeseinek újabb nyalánkságok érkeztek a napokban iOS fronton. Megérkezett a Star Wars: Uprising első gameplay videója és megjelent a hivatalos Star Wars app is, amiről egy külön cikkben számoltunk be, mert szerintünk annyira jó lett.

starwarsuprisngcover

A Jedi visszatér eseményei után közvetlenül fog játszódni az Uprising. Az eredeti előzetes szerint a galaxis söpredékéhez és minden lakójához hamar eljut az Uralkodó és az új Halálcsillag pusztulásának a híre, így mindenki most próbál lépni, annak érdekében, hogy a Birodalom végleg a múlté legyen.

Természetesen lesznek, akik nem a közjóért fognak küzdeni, hanem az önös érdekeikért, így izgalmas történetnek nézünk elébe. A játékban több faj közül választhatjuk meg a karakterünket, mint például: ember, zabrak, mirialan, twi’lek, melyek majd fejlődni fognak, újabb képességeket és felszereléseket fognak szerezni. Változatos helyszínekből sem lesz hiány, ugyanis olyan ikonikus bolygókon és városokban kalandozhatunk majd, mint a bespini Cloud City, a Hothon található Echo Bázis romjai, illetve az Anoat szektor és Burnin Konn.

A videó alapján eléggé Diablo hangulatú a játék, mármint nem a történet szempontjából, hanem az izometrikus nézet és a karakterek fejlődése és fejleszthetősége szempontjából. A Star Wars: Uprising lehetőséget ad majd, hogy barátainkkal valós időben játszhassunk együtt, ezzel segítve a játékmenetben való előrehaladást.

A játékot a Kabam fejleszti, aminek az alkotásaival én személy szerint nagyon nem vagyok megelégedve, mert igaz, hogy nagyon szép a grafikájuk, de a játékmenet már sokkal gyengébb szokott lenni – de ne legyen igazam az Uprisinggal kapcsolatban.

Megjelenés valamikor szeptemberben várható, de pontos dátum még nincsen. Szerintem jó kis szerepjátékra számíthatunk, ami biztosan lázba fogja hozni a rajongókat az Ébredő Erő előtt.

Te várod már?

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Gondolom az utolsó vonalkódos ótvar alsógatya is súlyos dolcsikba fog fájni nekünk.

  2. Arról nem is beszélve hogy úgy fogja enni az akksit hogy nemigaz, nekem pl (i6-om van) Healthstone is gyilkolja, van hogy naponta 2x kell tölteni 😀


Add a Comment