fbpx Skip to content

Az Apple Music kicsit több mint egy hete startolt el. Egyelőre vegyesek bennem az érzések, hogy váltsak-e majd a próbaidő végén, vagy pedig maradjak a jól bevált Spotify-nál, de nem is ez a cikk témája, hanem az új szolgáltatáshoz passzoló háttérképek.

AR7-Apple-Music-logo-splash-1024x768

Az iDownloadBlog szépen felépített egy háttérképes közösséget, melynek tagjai hétről-hétre alig várják az újabb képeket és az alkotók pedig azon fáradoznak, hogy bekerülhessenek az adott heti válogatásba. Most is több háttérkép közül választhattok, és a legtöbb az összes kijelzőmérethez passzol.

Apple-Music-no-logo-wallpaper-FlareZephyr-splash-1024x768

Az Apple Music színvilágát több háttérkép is megörökítette, némelyik felirattal, vagy logóval, de FlareZephyr csak ezt a szép, nyugodt színkavalkádot gondolta megfelelőnek a háttérképéhez. Letöltés: iPhone, iPad

itunes_13_wallpapers_by_jasonzigrino-splash-1024x896

Jason Zigrino sokat szokott a munkáival szerepelni ezekben a háttérkép gyűjtésekben. Most az új iTunes és Apple Music ikonját gondolta át háttérképpé, radásul egyből logós és logómentes változatban, és mindezt iPhone-ra, iPadre és Apple Watch-ra is elkészítette őket, bár az utóbbinak sok értelmét nem látom. Logós: iPhone, iPad, Apple Watch. Logómentes: iPhone, iPad, Apple Watch.

AR7-Apple-Music-logo-splash-1024x768

Én nem vagyok híve a háttérkép készítő alkalmazásoknak, de azt el kell ismerni, hogy nagyon sok jó kép található az AR7 Appban, ahogyan a felső és alsó kép is bizonyítja. Az Apple Music és az iTunes ihlettet képeket is bátran töltsétek le.

iTunes-Apple-Music-wallpaper-Prod.-by-AR72014-splash-1024x768

Neked melyik tetszett meg?

Olvasd el a hozzászólásokat is

11 Comments

  1. Egyik sem.

  2. Tök fasza lenne ha a Music feliratnàl üresen lehetne hagyni a képernyőt mert így elég zavarò.

  3. egy AC/DC-is tetszene….

  4. Nem egy férfias színvilág! Egyik sem tetszik!

  5. Sziasztok!
    Nem teljesen témába vágó a kérdésem , de vettem egy watchot, es sehonnan nem találom az Activity papot . A gyanúm az hogy a nemet store ból lehet csak letölteni. Ez rendben is volna, tudom hogy kell váltani, de ahhoz hogy ezt meg tudjam tenni!! Meg kell szüntetni a Music tagsagomat. Az hogy kikapcsolom a megujulo előfizetést, az nem megoldás!!
    Ötlet??

  6. @Porkoláb Porky Péter: na akkor ezt most még egyszer. az Activity app automatikusan megjelenik, ha csatlakoztatod a Watch-ot az iPhone-hoz, semmi köze nincs az Apple Music-hoz, és sehonnan nem kell hozzá letölteni semmit.

  7. @Jadeye:
    Hello! Értem! Nekem Ios9 alatt nem jelenik meg sehogy se….
    De ha mar music, akkor az én hibás elképzelésem miatt, azért érdekes lehet az hogy hogy váltást store-t, music próbaidő alatt!?!!
    Az én gondom viszont az hogy NINCS Activity appom;(((
    Miért ??

  8. @Porkoláb Porky Péter: nem értem. csatlakoztattad az órát az iPhone-hoz? beállítottad az órán az Activity-ben, hogy mi a napi kalória cél, stb? továbbra sem értem, hogy jön ide az Apple Music és a Store váltás, semmi köze nincs ehhez.

  9. @Jadeye:
    Hello! Bocs külföldön vagyok most van csak wifim!
    1. Az Activity gond megoldódott . Megtaláltam . Csak hülye helyre települt, es nem találtam meg elsőre …
    2., azt hittem hogy nemet storerol kell letölteni, mert ott kapni az órát . DE te megmondtad h települ magátol az. De előtte próbáltam , storet valtani, Es a Music regisztráció miatt nem tudtam hogy hogy kell.
    Ezt csak érdekesség képen írtam, mert annyit írtátok a music approl, gondoltam utanajarhatnatok, mert bár meg nem volt téma, hátha a teljesség kedveert megnézitek.
    A store váltáshoz meg kell szüntetni az music regisztrációt!, nem az előfizetést kell lemondani, mert azt mar kivéseztetetek!!! Vajon hogy kell a music regisztrációt megszuntetni, mert szerintem akik váltogatják a AppStore lokalizaciot, azok előbb utobb bele futnak!! Tehát ezt csak építő jelleggel írtam, mert én nem tudtam megcsinalni, függetlenül az Activity approl!!!remelem érthető így;)

  10. @Porkoláb Porky Péter:
    Egyébként ez azért érdekes mert mindenhol más az előfizetési díj , pl a nemet store nak ha előfizetést a szolgáltatásra az dupla annyiba kerül . Es ezért nem tudsz egyszerűen valtogatni, mert nem azonos ugyanaz a szolgáltatás ara! Musicra appra mondom csak ezt!! Erre gondoltak ugylatszik az Apple nel, hogy ne lehessen pró es kontra kijátszani!


Add a Comment