Két új Apple reklám: “If it’s not an iPhone”

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma reggelre az Apple két új videót töltött fel a YouTube csatornájára. Ezek a 30 másodperces videók két különböző dologról szólnak, azonban a végén ugyanazt sugallják: “ha nem iPhone-t használsz, akkor az nem iPhone”.

If-its-not-an-iPhone-1024x572

A reklámok rendkívül egyszerűek. Az első videó alatt azért iPhone az iPhone, mert az Apple a hardvert és szoftvert is saját maga készíti, így ezek harmóniában vannak egymással. Ez egyébként tényleg igaz, a legtöbb telefon ott szokott elvérezni, hogy ugyan a hardver erős, azonban a szoftver már hagy némi kivánni valót maga után. A másik probléma pedig rögtön ehhez kapcsolódik, így az emberek nem szeretik a készülékeiket. Az iPhone-t használók 99%-a szereti az iPhone-ját, legalábbis az Apple szerint. 🙂

Ezek még érdekelhetnek:


 1. “Az iPhone-t használók 99%-a szereti az iPhone-ját, legalábbis az Apple szerint. :)”
  És az Apple-nek (szinte) mindig igaza van! Most is.:-DD

 2. Ez pont így van, ha egyszer valaki elkezdi használni, megismeri a praktikus tulajdonságait, annak soha többe nem kell más teló, az biztos..bár az üzletpolitikája kicsit sántít de attól meg a készülék világbajnok

 3. Mióta váltottam egy régebbi Samsung Galaxy-ról, szenvedélyem az iPod, iPhone, iPad használata. Annyira egyszerű használni őket, emellett sokoldalúak, és ezért “szerethetőek”.
  Nagyon szép, elmés reklámok. 😉

 4. Wow. “ha nem iPhone-t használsz, akkor az nem iPhone”

  Elmegyek apple marketingesnek… 😀

  Amúgy, mióta iPhone-t használok, lejjebb ment a vércukorszintem, vidámabban kelek, és hallom a madarak csicsergését. Fantasztikus ahogy megváltoztatta a hétkoznapjaimat. A magyar fogászati kamara ajánlásával. Na szép hétvégét.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!