fbpx Skip to content

Ma reggelre az Apple két új videót töltött fel a YouTube csatornájára. Ezek a 30 másodperces videók két különböző dologról szólnak, azonban a végén ugyanazt sugallják: “ha nem iPhone-t használsz, akkor az nem iPhone”.

If-its-not-an-iPhone-1024x572

A reklámok rendkívül egyszerűek. Az első videó alatt azért iPhone az iPhone, mert az Apple a hardvert és szoftvert is saját maga készíti, így ezek harmóniában vannak egymással. Ez egyébként tényleg igaz, a legtöbb telefon ott szokott elvérezni, hogy ugyan a hardver erős, azonban a szoftver már hagy némi kivánni valót maga után. A másik probléma pedig rögtön ehhez kapcsolódik, így az emberek nem szeretik a készülékeiket. Az iPhone-t használók 99%-a szereti az iPhone-ját, legalábbis az Apple szerint. 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

8 Comments

  1. “Az iPhone-t használók 99%-a szereti az iPhone-ját, legalábbis az Apple szerint. :)”
    És az Apple-nek (szinte) mindig igaza van! Most is.:-DD

  2. Naná, hogy szeretik… Jó, okos, szép és ami a legfontosabb, hogy STABIL… 😉

  3. akinek egyszer iphone-ja lesz az nem kívánkozik más telefon után.

  4. Ez pont így van, ha egyszer valaki elkezdi használni, megismeri a praktikus tulajdonságait, annak soha többe nem kell más teló, az biztos..bár az üzletpolitikája kicsit sántít de attól meg a készülék világbajnok

  5. Mióta váltottam egy régebbi Samsung Galaxy-ról, szenvedélyem az iPod, iPhone, iPad használata. Annyira egyszerű használni őket, emellett sokoldalúak, és ezért “szerethetőek”.
    Nagyon szép, elmés reklámok. 😉

  6. Na akkor android kuka XD

  7. Wow. “ha nem iPhone-t használsz, akkor az nem iPhone”

    Elmegyek apple marketingesnek… 😀

    Amúgy, mióta iPhone-t használok, lejjebb ment a vércukorszintem, vidámabban kelek, és hallom a madarak csicsergését. Fantasztikus ahogy megváltoztatta a hétkoznapjaimat. A magyar fogászati kamara ajánlásával. Na szép hétvégét.

  8. Jó ez tényleg sok 😀


Add a Comment