fbpx Skip to content

Bizonyára mindenkinek ismerősen cseng a Grand Theft Auto név, hiszen egy egyik legismertebb játékszériáról van szó. A Gran Text Auto viszont kevésbé lehet ismerős, hiszen egy egészen friss, alig pár napos iOS játékról van szó.

grantextauto_cover

A Gran Text Auto nem véletlenül hasonlít már címben is a klasszikus GTA sorozathoz, hiszen itt is nagy szerepe van az autóknak és a szabad vezetési stílusnak. Ebben az új, és igencsak szórakoztató játékban annyi a feladatunk, hogy egy Gran nevű hölgyet irányítsunk, aki vezetés közben előszeretettel szokott SMS-ezni, ami – ahogyan a való életből is tudjuk – életveszélyes dolog.

grantextauto1 grantextauto2

A telefon döntögetésével kell lavírozni és elkerülnünk a többi autót, ami önmagában nem is lenne nagy kaland. Ezután jön a neheze, hiszen főhősnőnk valakivel állandóan cseveg és a kormányzáson túl pontosan le kell gépelnünk, amit Gran szeretne üzenni. A pontokat a sikeresen kikerült autók és helyesen beírt üzenetek után kapjuk, amivel a Game Centerben villoghatunk ranglistán. A menetnek akkor van vége, ha karambolozunk.

A játékban 10 autó van, melyeket úgy lehet megszerezni, hogy ötször kell az egyes típusokkal karambolozni, hogy utána már akár azt is vezethessük. A Gran Text Auto ingyenesen tölthető le, de a reklámok 0.99 €-ért kapcsolhatóak ki amivel még extra avatarokat is kapunk. Jópofa, szórakoztató kis játék, de a vezetés+SMS kombó maradjon meg csak itt. 😉

[appstore id=”892486316″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Van olyan ember aki elvvel játszik?

  2. LOOOL MAR A KOMMENTERT MEGERTE EZ A CIKK JADEYE:)


Add a Comment