fbpx Skip to content

Két hete beugrottam a srácokhoz, hogy a megnézzem az új Apple Watch szíjakat, amiről írtunk is. Ekkor futottam bele a MiPow termékébe, ami egy iPhone-nal irányítható mécses.

Screen Shot 2015-07-02 at 13.37.03

Furán hangzik, mi? 🙂 Ahogy a fenti képen látszik, ez egy kör alakú kis mécses, benne 2db LED-del. Bluetooth kapcsolattal rendelkezik, így iPhone-ról (de androidos készülékekről is) irányíthatjuk, az alkalmazás segítségével színt változtathatunk, beállíthatjuk a fényerősséget, illetve számos egyéb funkció közül választhatunk, na de én nem ezek miatt vettem meg.

A Playbulb mécses azon túl, hogy iPhone-nal irányítható, fújásra be- és kikapcsolható. Ez azt jelenti, hogy ha erősen belefújunk a kör alakú részbe, mécses világítani kezd, vagy éppen elalszik. 🙂 És ez valóban működik, mintha csak egy mécsest használnánk, akár le is takarhatjuk a kezünkkel, akkor is elalszik. Nézzétek meg a videót:

A videóban is látható, hogy számos funkciót kapunk, akár zenére is tud fényt váltani, vagy több Playbulb is kezelhető csoportként. Időre is beállíthatjuk és például használhatjuk éjszakai világításként is, ha nem akarunk villanyt gyújtani. Kint és bent is használhatjuk, ami a legjobb, hogy 3db ceruzaelemmel működik, így nem kell konnektorba sem dugni.

Screen Shot 2015-07-02 at 13.49.24

A weboldal szerint naponta átlagosan 4 óra használat mellett akár 2 hónapig is kitart az elemekkel a kis mécses. Összességében az ára miatt is ajánlom mindenki számára, 8.500Ft-ért megvásárolható a SzifonStore-ban, ami egy Bluetooth-os égőhöz képest is igencsak olcsó.

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. Nem tudtam mi hiányzik itthonról.

  2. @nor-b: na de most már tudod 😀

  3. Nagyon romantikus. 🙂

  4. 3db ceruzaelemmel működik???
    Na ez gáz, akkor kellene nekem ha tápról menne. Nem fogom cserélgetni az elemet! Szerintem ez hülyeség!

  5. @expa:

    2 havonta kell cserélni az elemet, addig bírja, írják a cikkben. Tápról lenne gáz inkább, hogy kilóg belőle a vezeték és csak ott lehet használni, ahol konnektor van, az lenne aztán hülyeség.

  6. Szerintem is nagyon jó dolog,okos kis találmány! Lehet egy kicsit romantikázni az asszonykával!


Add a Comment