Frissült az Applehirek.hu

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Magyarország legrégebbi és legnagyobb Apple hírgyűjtő oldala nemrég átesett egy frissítésen.

applehirek

Az Applehirek.hu oldalon könnyedén szemügyre vehetjük az elmúlt hetek híreit a hazai kínálatból. Ez az oldal egyébként percről percre frissül, így akár egész nap figyelhetjük a magyar portálokat, illetve este átböngészhetjük rajta a napi híreket.

Az oldal felső részében láthatjuk az oldalakat, majd alatta a legfrissebb híreket, illetve heti legfontosabbakat. Ezután pedig ha lefele görgetünk, akkor az oldalak körülbelül 1 hetes tartalmát láthatjuk. Az Applehirek.hu már több éve gyűjti a híreket, így aki még nem tette be az oldalt a könyvjelzői közé, mindenképp tegye meg. Természetesen mobil felülettel is rendelkezik, így ott is kényelmesen böngészhetünk.

Ezek még érdekelhetnek:


 1. Ezt köszi.
  Ezt találtam: (Applehirek.hu ->beszeljukmac.com-on:
  Az Apple Music 3 hónapos ingyenes időszakával kapcsolatban: “Ez az e-mail igazolja, hogy Ön megrendelte az alábbi előfizetést 3 hónap ingyenes próbaidőszakkal. Az ingyenes próbaidőszakért nem számítunk fel díjat, de amikor a(z) 1 hónap időtartamú előfizetése 2015. 10. 01 dátummal automatikusan megújul, 4,99 € összeget terhelünk a számlájára ezért az időtartamért.”
  Tényleg ilyen e-mail érkezik vissza?
  Mi az, hogy “1 hónap időtartamú előfizetése” és milyen időtartamért számítanak fel 4,99 eurót?
  Sajnos én ezt nem értem, de hátha van valaki, aki érti.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!