fbpx Skip to content

Ahogy azt az Apple korábban bejelentette, mától, azaz június 27-től újabb hét országban vált elérhetővé az Apple Watch. Ezek az országok Olaszország, Mexikó, Szingapúr, Dél Korea, Spanyolország, Svájc, és Tajvan.

Photo 1 9

Azt egyelőre nem tudni, hogy a boltokban is megvásárolható-e, vagy csak online, de szerintünk némi raktárkészlet biztos van. Érdekesség még, hogy ugyan az Apple nem jelentette be hivatalosan, de frissítette az online oldalait Svédországban, Hollandiában és Thaiföldön, ahol július 17-étől lesz elérhető az óra.

Arról továbbra sincs semmi hír, hogy itthon mikor várható a hivatalos megjelenés, de szerintünk leghamarabb az év végén, illetve 2016 elején juthat el hozzánk az Apple Watch. Addig is sajnos marad a szürkeimport, amiknek az árai bizonyos típúsoknál továbbra is igen magasak. A már önmagában sem olcsó órák jelenleg 70-150.000Ft-tal drágábbak itthon, ha meg akarjuk venni őket.

Jelenleg egyébként a 38 milliméteres Apple Watch Sport változatok a legolcsóbbak, azokat már 130-150.000Ft körül meg lehet vásárolni, azonban a rozsdamentes acél Apple Watch-ok továbbra is tartják az árukat. Egyhamar nem lesz itthon olcsóbb óra.

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Eladási statisztika még mindig nincs az Apple Watch rol? Hmmm…

  2. a képen egy 42-es van?! mekkora darab… 🙂 úgylátom szerencse, hogy 38-ast vettem 🙂

  3. draft: szerintem is egy nagy marhasag az hogy mindenki ha kell ha nem 42-est vesz… a 38-asnak kezd normalizalidni az ara… mert pont emiatt nem kell senkinek.. a 42-esnek meg irrealis az ara, amit leginkabb annak kiszonhetunk hogy az eladok az utolso pillanatig probaljak kitartani az arakat pedig meg sem veszik oket, latom mert hetek ota kint vannak hirdetesek.. ha elvittek vilna oket mar nem lennenek kinn (vmelyikre ra is kerdeztem es meg megvolt). kedvencem az ajandekba kapott 42mmes sport amit (ha ajandek akkor ugye nem volt "beszerzesi" ar) 230 korul probaltak elsutni… en ajandekon nem akarnek azert ennyire nyereszkedni..

  4. @draft: hát amilyen vékony a karod, megértem 🙂


Add a Comment