fbpx Skip to content

Úgy néz ki, itthon hasonló árazást kap az Apple Music, mint amit a jelenlegi legnagyobb streaming szolgáltató, a Spotify esetén láthatunk. Még délelőtt jeleztétek nekünk, hogy 9.99 helyett már csak 4.99 eurót mutat az iOS 8.4 béta, így az Apple folyamatosan igazítja az árait a piachoz.

gborz_2015-Jun-22

Több országban is megváltoztak az árak, hazánkban most 4.99-et mutat a Music alkalmazás. Ha minden igaz, akkor június 30-án itthon is elstartol az Apple új szolgáltatása.

Várható volt egyébként, hogy lejjebb megy az Apple az árakkal, mert a Spotify is 4.99-ért adja itthon a szolgáltatást. Ettől függetlenül én továbbra sem vagyok meggyőzve arról, hogy az Apple szolgáltatása bármivel is jobb lesz, mint a már bevált Spotify. Nyilván rengetegen, itthon is több százezren próbálják majd ki az Apple Music-ot, pláne ha már ingyenes is lesz az első három hónapban, így mindenki eldöntheti majd, melyikre fizet elő.

apple-music-vs-spotify-rdio-google-960x540

Az Apple előnye persze a hatalmas felhasználói bázisuk, illetve a három hónap ingyenes elérés. Sokan gondolom most lemondják majd a Spotify előfizetésüket, hogy aztán az azt követő negyed évben ingyen használják az Apple Music-ot, és ezután fognak dönteni, szerintem az Apple Music felé.

Természetesen kíváncsiak vagyunk, téged mennyire érdekel a streamingelés, ezért arra kérünk, szavazz!

[poll id=”183″]

[poll id=”184″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. Na ez tetszik, így lehet átállok spotifyről

  2. Ha ugyan annyi akkor egy próbát (3 hónap ingyen) megér. Aztán el lehet donteni hogy melyiket szereti az ember inkább. 🙂

  3. Szerintem ez Magyarországon egyelőre halott dolog… Amíg egy komolyabb előfizetéshez is komolytalan 0.5-1 gigákat kínálnak, lehetetlen egy ilyen szolgáltatást normálisan használni. (Ugyanez áll a felhőre is).

  4. Kérdés, hogy elérhető lesz-e szolgáltatói csomagban mint a Spotify a T-nél. 3000-ért prémium előfizetés korlátlan adathasználattal.

  5. @Dörmögő Dömötör: Szerintem azoknál a szolgáltatóknál, akik forgalmazzák az Apple készülékeit (itthon mindegyik), lesz ilyen zenés stream csomag. Még azt is el tudom képzelni, hogy az Apple kényszeríti a T-t, hogy szüntesse meg a Soptify csomagját.

  6. Majd letöltöm szépen a azokat a zenéket offlineba amiket aznap halgatni szeretnék és így nem fog érdekelni az adatmennyiseg. Diktáltam bocsi

  7. En perpill Spotify-t hasznalok, es akar hiszitek akar nem, korlatolt Telenor mobilnettel 96os bitsuruseget siman kihajtom online, ez tetszik, nagyon szep nagyon jo, csak az akksit zabalja nagyon… Remelem h az Apple music-kal sokkal jobb lesz az uzemido. Nekem ezen egy ok miatt kerdeses, hogy valtsak-e vagy sem.

  8. Deezert hasznalok es csak az a bajom h 1-2 regebbi magyar dal nincs fenn, am megfelel

  9. A Spotify-on még mindig nem találok egy két kedvelt albumot így az Apple Music a befutó.

  10. 4,99-ért hány készülékre tölthetek le offline is hallgatható számokat?

  11. Szivesen kiprobalnam mikor elindul az apple music,
    Csupan par aggalyom van.
    1.3honapig teljesen ingyenes vagy kifizetek egy honapot es kapok 3at ajandkekban.
    2.mivel nalunk Mo-n a mobilnet nem eppen olcso ha pl lefogy es a szolgaltato korlatoz 32kbpsre milyen minosegben is kepes lejatszani a zenet??illetve van lehetoseg valasztani,hogy milyen minosegben streamelje?
    Azok valaszat kernem akik hasznaljak valamelyik zene szreamelo alkalmazast ilyen nettel.

  12. @BloodDrunk: sehol nem volt szó arról, hogy előbb kellene fizetni, tehát előbb ingyenes, és utána eldöntöd, hogy elő akarsz-e fizetni. maximum meg kell adni bankkártyát, amit automatikusan megterhelnek majd a 3 hónap lejártakor – ha nem mondod le előtte.

    a mobilnet letöltési sebességét kikerülheti az, ha előtte cache-eli a zenét, de így elképzelhető, hogy nem lesz folyamatos a lejátszás, mert vársz a zeneszám betöltődésére, ami meg az értelmét veszi el. de az Apple Music esetén jelenleg nem lehet tudni, hogyan néz majd ki mindez a gyakorlatban.

  13. A minőséggel nem hiszem, hogy gond lesz, a kezelhetőséggel sem, viszont amivel kiemelkednek az az, hogy végre valakinek eszébe jutott, hogy vannak családok… Kevesebb, mint 2 előfizu áráért 6 ember.


Add a Comment