fbpx Skip to content

Annyi apróság érkezett az elmúlt napokban, hogy inkább egy csokorba szedtem. Először is új emoji ikonokat kaphatunk 2016-ban.

unicode8emojiexamples

Nos, szinte hihetetlen, de a felhasználók visszajelzései alapján a Unicode konzorcium végre elhatározta magát és bemutatta, hogy a következő változatban, a Unicode 8-ban milyen új Emoji ikonokat kaphatunk. Ez egyébként 41 ikont tartalmaz, és holnaptól már elérhető, de mire az iOS-be is bekerül, az szerintünk 2016 lesz. Ezeket többek között a fenti képeken is láthatjátok, lesz a már régóta áhított “eccarvú” (unicorn), illetve a sokak által kedvelt burrito is, sőt biztos a tacot is rengetegen szerették volna látni az emojik között, és itt még nincs vége.

A felelősségteljes cég 2016-ra tervezi a Unicode 9-et, amiben az alábbi ikonok is benne lehetnek:

emojicandidates

Természetesen ezek még nincsenek teljesen kidolgozva, és azért van bőven idő, főleg mire az iOS-be is integrálja az Apple. Nektek milyen emojira lenne szükségetek? 🙂

Az Apple Watch-ról is megjelent 2 videó az elmúlt napokban. Az egyiken állatkertben lévő állatok “mondják el” véleményeiket a termékről, a másikban pedig brutálisan összezúznak egy 10.000 dolláros arany Apple Watch Edition-t:

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment