fbpx Skip to content

Az emojik az életünk részét képezik már, ezt kár is tagadni. Vannak, akik használják őket, és vannak akik nem, de olyan nincs, hogy ha valaki az online világban sok időt tölt, ne futna bele ezekbe az aranyos kis ábrákba.

wheresthatemoji_cover

A napokban megjelent egy jópofa és egyszerű játék, a ‘Where’s that Emoji?’, melyben az emoji billentyűzet-ismeretünket tudjuk hasznosítani. A játék lényege, hogy a képernyő közepén megjelenő kis ábrát adott időn belül megtaláljuk és megnyomjuk a megfelelő billentyűt, így felállítva az újabb és újabb rekordot. Sajnos a játék még nem az új emoji rendszerezést használja, ami az iOS 8.3-ban jelent meg, így a régi öt kategóriás rendszerben kell megtalálnunk az adott ábrát.

wheresthatemoji3 wheresthatemoji1

Amennyire könnyűnek tűnik elsőre a ‘Where’s that Emoji?’, annyira lesz valójában nehéz és esetenként idegesítő, hogy miért nem sikerül megtalálni azt a fránya kis ábrát. Két játékmód közül választhatunk: egyjátékos- és többjátékos-mód. Az egyjátékos-módban folyamatosan jönnek az emojik és addig tart a játék, amíg egyet az idő lejárta előtt nem találunk meg, míg a többjátékos-módban a Facebook ismerőseinket tudjuk kihívni, aminek keretében az nyer, aki 60 másodpercen belül több emojit talál meg.

wheresthatemoji2 wheresthatemoji4

A játék ingyenes, de sajnos tele van reklámmal, igaz, ezek csak akkor jelennek meg, ha véget ér egy menet – viszont úgy oldották meg, hogy óhatatlanul is rányom az ember és így elég zavaró, hogy állandóan vissza kell lépni a játékba egy új menetért.

[appstore id=”994791252″]

Neked melyik a kedvenc emojid?

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. Bocs ide egy emoji jött volna


Add a Comment