fbpx Skip to content

Már nagyon vártuk, hogy a nyár beköszöntével az iPhoneTok.hu csapata kipróbálja, tesztelje az új iPhone tokjait.

Natural_Wood_iPhone_6

A fa tokok három különböző variánsáról írnak ma, melyek bár számos tekintetben hasonlóak, színben, összetételben és méretben eltérést mutatnak – a Natural Wood rendelkezik ugyanis iPhone 6, iPhone 5s és iPhone 4s készülékekkel kompatibilis változatokban egyaránt. Ismerkedjünk hát meg a termékekkel, s azok jellemzőivel!

Precíz kidolgozás

A Natural Wood iPhone 6 tokok legszembetűnőbb jellemzője a pontos, akkurátus megmunkálású fadíszítés, melyet egy kemény, gumírozott polikarbonát tokra erősített a gyártó. Ennek köszönhetően a védőtok belsejében, szélein és sarkain egyaránt tökéletes védelem biztosított készülékünk számára karcolástól, ütődéstől, kopástól és különböző szennyeződésektől. A váz tehát egyszerre stabil és stílusos, a termékben jól harmonizál külcsín és praktikum.

Esztétikus megjelenésének köszönhetően éppúgy garantálja az eleganciát egy-egy hivatalos rendezvényen, mint ahogy divatos külsőt kölcsönöz készülékünknek a mindennapos használat alkalmával. Az iPhone 6 tokon fellelhető kivágások is aprólékos munkát sejtetnek, remekül passzolnak ugyanis a portok, gombok, csatlakozók és a kamera elhelyezkedéséhez, biztosítva ezek zavartalan használatát.

Az iPhone 6 védőtok jól illeszkedik telefonunk formájához, a készülék nem csúszik, nem mozog benne, ráadásul felhelyezése is rendkívül egyszerű. A kiegészítő tartós, környezetbarát anyagokból készült, többféle faanyag felhasználásával. A Natural Wood a már említett iPhone 6 típuson felül elérhető még iPhone 5s és iPhone 4s készülékekhez is. A fa iPhone 6 tokot 6.990,- forintos áron vásárolhatjátok meg az iPhoneTok.hu webshopjában.

Elegáns kettősség

mix duo wood iphone 6

A Mix Duo Wood iPhone 6 tok az imént említett Natural Wood továbbgondolt, specializált változata. A Mix Duo már kétféle faanyagból készült, a cseresznyefa és dió összhatása a sötét és világos színek ötvözésének ideális módja. Elődjéhez hasonlóan itt is egy gumírozott polikarbonát tokra erősített fadíszítésről beszélhetünk. Hála a gumírozott kialakításnak, iPhone-unk nem csúszik ki a zsebünkből vagy akár a kezünkből, s ha mégis elejtenénk, kisebb ütődések és karcolások ellen tökéletes védelmet nyújt a kiegészítő.

Azoknak, akik általában sokat töprengenek a boltokban vagy az online webáruházakat böngészve, hogy a sötét vagy a világos szín áll jobban nekik, akik legszívesebben mindkettőt magukénak tudnák, itt a megfelelő alkalom, hogy hódoljanak szenvedélyüknek. Ráadásul attól sem kell tartanunk, hogy barátaink, ismerőseink ugyanilyen iPhone 6 tokokkal jelennek meg a hétvégi közös strandparty alkalmával, hiszen a Mixed Duo fa iPhone tokok – a Natural és a Mixed típusokhoz hasonlóan – egyedi, kézzel csiszolt darabok, két ugyanolyat tehát keresve sem találunk, ez garantált.

A Mix Duo Wood iPhone 6 tokot 7.490 Ft-ért vásárolhatjátok meg online az iPhoneTok.hu-nál.

Többszínű elegancia

mix wood iphone 6 tok

Végül, de nem utolsó sorban a Mix Wood iPhone 6 tokról ejtenénk néhány szót. Elődjeihez képest formailag és anyagát tekintve sem beszélhetünk rendhagyó változásokról. A gumírozott polikarbonát iPhone 6 tokra erősített fadíszítés itt is meghatározó, ennek hatására a készülék továbbra sem csúszik, széleit és sarkait kisebb ütésektől és karcolásoktól teljes mértékben óvja a Mix Wood védőtok.

A tok telefonhoz való illeszkedését, a portok, gombok és kamera precíz kivágásait ezen kiegészítő esetében is kiemelhetjük, amiben azonban különbözik a korábban tárgyalt daraboktól, az az elnevezésből is sejthető színkombináció. Különleges mintázata három különböző szín együtteséből tevődik össze, így garantálva iPhone 6 készülékünk jellegzetes stílusát.

A többfajta összeállítású iPhone 6 tokot a színes egyéniségeknek ajánljuk. A Natural Wood letisztult, egyszerű kialakításával ellentétben ez a kiegészítő kirívó és figyelemfelkeltő. Különböző változatai kiváló minőségű cseresznye-, rózsa-, diófa és bambusz felhasználásával készülnek. A teljes mértékben egyedi, kézzel megmunkált iPhone 6 fatokok 7.490 Ft-ért vásárolhatóak meg az iPhoneTok.hu webáruházában vagy üzletében.

Összegzés

Összegzésként tehát elmondhatjuk, hogy abszolút nem okoztak csalódást az egyedi megmunkálású fa iPhone 6 tokok. Azt kifejezetten sajnálhatjuk, hogy a Natural Wood kivételével kizárólag iPhone 6 kompatibilis tokokat vásárolhatunk. Azoknak azonban, akik a Natural Wood iPhone tokokba szerettek bele, szerencséjük van és akkor is élvezhetik a védőtok elegáns megjelenését, ha iPhone 5s vagy iPhone 4s típusú készülékkel rendelkeznek. A precíz megmunkálású tokok mindegyike megfelelően illeszkedik, a csatlakozók és a gombok használatában nem zavaróak. Sokszínű kínálatuk pedig lehetővé teszi, hogy mindenki kedvére válogathasson közülük. Ami talán hiányérzetet kelthet bennünk, az a termék csomagolása és az extrák hiánya. Egy egyszerű fólia és egy áttetsző műanyag borítás rejti magában a tokokat, s a csomagolás a kiegészítőkön kívül nem is rejt mást. Bizonyos gyártók meglepik vásárlóikat egy törlőkendővel vagy egy kijelző védőfóliával, ez azonban esetünkben sajnos elmaradt. Bármilyen kérdésetek van, állunk rendelkezésetekre az iPhoneTok.hu weboldalon található elérhetőségekkel.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Szépek. Lehet a 4s emre be is ruházok egyre.

  2. Nagyon szep, aranylag vastag, aminek vedelem es biztosabb tartas szempontjabol orulok, DE a hangero es bekapcsolo gombok kivagasanal a muanyag nagyon gyenge.
    Kete hete vettem, egy het utan kicsereltettem mert letorott minde a ket oldalt es ma reggel vezsem eszre hogy meg egy het utan a hangerogomboknak megint letorott a muanyag resz.
    Semmi eroltetett hasznalat, otthon asztalon volt szinte 24oraban.
    Ettol fuggetlenul szep es jo. De 7500Ft ert ne torjon le belole semmi 1het utan ha kerhetem.

  3. Ezeket még nem próbáltam, de nekem formára eddig a Grovemade cuccok tetszettek a legjobban. Pár hónapja szereztem be tőlük fa-fém iphone dokkolókat. Brutál minőségű, masszív cuccok, 3.2 kiló!!!
    Emiatt is körülményes a beszerzés is USAból.
    Itthoni gyártásúak közül Getcaptains fa hátlapot használok most is. Füreden vettem egyet tavaly, közvetlen a tó mellett volt kitéve pár darab egy pavilonban, egy gyönyörűnek mondható svéd típusú lány árulta. Sokat nem kellett győzködni:) Viszont Pár nap után a fa hátlap egyik széle picit lepattant. Garancia volt rá emlételileg de nem küldtem vissza. Most egy újat használok, egyedi gravírozással, ezen már nincs semmilyen probléma.


Add a Comment