fbpx Skip to content

A WWDC-n bemutatott One More Thing az Apple Music volt, mely ahogy biztosan olvastátok már, az Apple új streaming szolgáltatása.

Screen Shot 2015-06-12 at 10.40.48

Én egyáltalán nem vagyok megelégedve az Apple Music-kal. Ezt korábban kifejtettem egy cikkben is már, illetve magáról a szolgáltatásról is írtunk itt. Ettől függetlenül biztos sokakat érdekelhet mindez, amire Tim Cook azt mondta az esemény végén, hogy több mint 100 országban lesz elérhető hamarosan. De vajon nálunk is?

Hát a helyzet az, hogy az egyáltalán nem biztos, hogy nálunk is elérhetővé válik június 30-án. Külföldi portálok észrevették, hogy míg az Apple amerikai oldalán pontos dátum van, addig más országokban csak “Coming Soon” (Hamarosan) felirat szerepel.

apple-music-uk-vs-us-2

Ez persze önmagában nem jelent semmit, mert Tim azt mondta, 100 országban lesz elérhető – már ha az Apple-nek hihetünk. Az esetek 80%-ában tényleg tartja a dátumokat a cég, azonban ott van a fennmaradó 20% is. Ahogy azt megszokhattuk, az Apple minden új szolgáltatás bevezetésekor óvatos. Még a termékeit sem adja ki az egész világon egyszerre, hanem sorra vezeti be az egyes országokban. Ha megnézzük Magyarországot, akkor a Music-ra a következő képet kapjuk:

Screen Shot 2015-06-12 at 10.44.43

Pontosan – nem hogy Coming Soon, de még Music aloldal sincs a magyar oldalon. A WWDC-n elhangzottakról sem találni semmilyen információt, egyedül az új MacBook van kirakva, mint újdonság az elmúlt hónapokban. Egyébként a szomszédos Ausztriában is Coming Soon van, illetve a franciáknál, németeknél is. Szóval mi egyáltalán nem vagyunk biztosak benne, hogy hazánkban június 30-án megjelenik ez az új szolgáltatás.

Ti mit gondoltok róla?

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. A "több, mint 100 ország"-ban tuti benne leszünk.

  2. Ausztria benne lesz?

  3. ha az elso szazban nem lennenk benne az kicsit ciki lenne…

  4. Amerikai apple id-t bárki csinálhat, ha szükséges a helymeghatározás ügyesen meg lehet oldani… iOS 9 stabil, ne aggódjatok, lesz az itthon is valahogy 🙂

  5. Ez tragédia!:) Mi lesz velünk, ha nem lesz elérhető?:) Eddig nem is értem hogy bírtam ki nélküle! Még az ötlet sem volt meg, de én már erre vágytam:)

  6. Engem is. Szóval szerintem nálunk is egyből elérhető lesz.


Add a Comment