Töltsd le az iOS 9 és az OS X El Capitan háttérképeit

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem minden egyes új Apple operációs rendszer bemutatásakor az új háttérkép rögtön megtetszik és addig keresem a neten, míg meg nem találom.

ios9_elcapitan_wallpaper

Természetesen feltehetném a bétát belőlük és akkor egyből ott lenne az új háttér, de ez a legtöbb esetben nem a legajánlatosabb dolog.

iOS 9

Az iOS 9 háttérképe az első perctől fogva nagyon megtetszett, viszont sajnos az iOS-ből sokkal nehezebb kinyerni a nyers háttérkép fájlt, mint az OS X-ből, így egy ideig csak alacsony felbontású változatokat találtam az interneten. Ez a háttérkép egyébként egy Chris Burkard fényképnek a kicsit módosított változata, az eredeti képet itt találjátok, amit amúgy egy Sony Nex–7-es kamerával készített.

ios9_wallpaper_promo

Az iPad felhasználók az eredeti, a rendszerből kiszedett változatot itt találhatják meg 2700×2700-as méretben, míg az iPhone-osok 6, illetve 6 Plus méretben is letölthetik, sőt, akinek annyira megtetszett, az még számítógépes méretben is letöltheti.

OS X 10.11 El Capitan

el_capitan_wallpaper

Az új OS X nevéből is látszik már, hogy ez inkább csak egy ráncfelvarrása a tavaly bemutatott Yosemite-nek, ugyanis az El Capitan a Yosemite Nemzeti Parkban található ikonikus hegy neve. Ez a háttérkép is elég látványosra sikeredett azzal, hogy a lemenő nap fénye már csak bizonyos helyeket világít meg. Az OS X-ből szerencsére elég egyszerű kiszedni a háttérképeket, így ezt most az eredeti 5120×3200-as felbontásban innen tudjátok letölteni, de akinek megtetszett, iPhone-ra és iPadre is letudja tölteni.

Neked melyik háttérkép tetszik jobban?

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Köszönjük! Egy megjegyzés: szerintem érdemes lenne az iOS-képeket átszabni kissé, feltelepítve középre kerüljön hullám, ahogy a tárgyfotókon látható…

  2. Nem hiszem hogy kapott erte valaki ezert penzt a hatterkepert.Kaliforniaban van a hazaja apple kozpontnak ugy ahogy a yosemite nemzeti park.ha valakinek kell en tudok fenykepet kuldeni onnan……meg a hegycsucsrol is!az el capitanon keszulteket.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!