fbpx Skip to content

Végre itt a nyár! A nappalok hosszabbodnak, a szoknyák pedig egyre rövidebbek lesznek, a hőmérséklet emelkedik, a mi áraink pedig hatalmasat csökkentek. Jól kezdődik, nem? Úgy gondoltuk, hogy ez egy remek alkalom arra, hogy leüljünk és átnézzük az árlistánkat, hogy kitaláljuk, mely szolgáltatásainkat és hogyan tudnánk kedvezőbb árúvá tenni számotokra.

nyari_arzuhanas_fbad_cikkbe

Hosszas megfontolás után arra jutottunk, hogy az egységesen X százalékkal történő árcsökkentés nem a legjobb megoldás, hiszen vannak olyan szervizelési díjaink, melyet jóval az átlagos értéknél jobban tudtuk csökkenteni. Éppen ezért minden készülék és hiba esetén egyedi árváltoztatást eszközöltünk, hogy minden szolgáltatásunkat a lehető legkedvezőbb áron tudjuk kínálni. Ennek köszönhetően lett olyan szolgáltatásunk, melynek az árát elképesztő módon, egészen 40%-kal tudtuk csökkenteni. Jól hangzik, nem?

Nem kivételeztünk semelyik készülékkel sem, így a jó öreg iPhone 3G-től az új iPhone 6 és 6 Plus-ig mindegyik árain változtattunk, de ugyanez érvényes az iPad modellekre is. Az új árlistánkat itt találjátok meg. Bátran térjetek be hozzánk a hibás Apple készülékeitekkel, hiszen se ti, se mi nem szeretjük, ha valami baj van velük. 🙂

Az új árak a 2015. június 1-től leadott javításokra érvényesek.

iPad akció

Az árlista frissítésén túl készültünk még egy kis akcióval is számotokra.

choiix

Minden kedves ügyfelünk, aki legalább 29 ezer forint értékben szervizeltet nálunk iPadet, vagy iPad kiegészítőt vásárol, azt megajándékozzuk egy Choiix Wake Up Folio tokkal (iPad 2/3/4) az általa választott színben. Az akció június 30-ig, vagy a készlet erejéig tart. Siess, nehogy lemaradj róla!

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Hehe Lol
    Az 1. 2 mondat az igaz!! 😀


Add a Comment