fbpx Skip to content

Korábban már láthattátok nálunk az Apple speciális kioszkját, amin az óra demó szoftvere fut és mellette egy iPad mutatja az aktuális információkat. Ez egyébként így néz ki:

230305

Mikor az órán valamelyik menüpontba belépünk, akkor az iPad ahhoz az adott részhez bővebb információt mutat. Én arra gondoltam az elején, hogy Bluetooth segítségével kapcsolódnak egymáshoz, azonban most egy külföldi portál képeket tett közzé arról, hogy hogyan is épül fel mindez.

Korábban már írtunk róla, hogy az Apple Watch-on elérhető egy speciális szerviz csatlakozó a szíjat tartó egyik vájatban, ami el van fedve a megvásárolható órákon. Ezen a porton keresztül egyelőre kizárólag az Apple kommunikálhat az órával, de talán ezt esetleg később úgynevezett okos szíjak is megtehetik majd.

230306

A fenti képen látszik, hogy egy elég merev szíjat kapott az óra, és a végén egy Lightning-csatlakozóval találkozhatunk. Ez a csatlakozó belemegy a kioszk eszköz megfelelő aljzatába, és így kommunikálhat az iPaddel az óra:

230303

Egyébként ez a szerviz port lehet az alapja az Apple Watch jailbreaknek, amit én kifejezetten várok. Ugyan évek óta nem jailbreakelem a telefonomat, de az órában óriási potenciál van. Remélem hamarosan kihasználják majd ezt a csatlakozót és lesz hozzá jailbreak.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Hm. Érdekes és egyben fura is.


Add a Comment