fbpx Skip to content

Péntek óta az Apple-közeli sajtóban szinte csak az új üdvöskéről, az Apple Watch-ról lehet olvasni, de ez nem is meglepő, hiszen testen hordható készülékkel még nem rukkolt elő eddig a cupertinói cég. Az iDownloadBlog heti háttérkép rovatában éppen ezért újra az Apple Watch a téma, amire az olvasók megint gyönyörű képeket küldtek be, és amelyeket most ti is letölthettek.

Apple-Watch-Certification-Splash-1024x787

Az Apple Watch párosítása után egy egyedi grafika jelenik meg a telefonon, mely mindegyik óra változatnál más és más. Ezt a grafikát készítette el Jason Zigrino háttérkép formában, mind a sport, a rozsdamentes acél, mind az arany változathoz. Az összes színt és méretváltozatot Jason DevinatArt oldaláról tudjátok letölteni.

apple_watch_certification_wallpaper_set_by_jasonzigrino-d8oyj0x.png

Folytatnánk a sort egy újabb Apple Watch inspirálta háttérkép csomaggal, melyet ugyanúgy Jason Zigrino készített, viszont ennél már az óra ikonkiosztása és az órák színe adta az inspirációt. Ezeket innen tudjátok letölteni.

apple_watch_app_wallpaper_set_by_jasonzigrino-d8nzkws.png

A harmadik háttérképet már EA_Roa készítette, melyhez az inspirációt az Apple Store-ok Apple Watch promóciós kirakatának designja adta. Ezeknek a köröknek a világítása a kirakatban változó és némelyikben egy-egy Apple Watch található. A fekete változatból a színeset innen, a kék-zöldet pedig innen tudjátok letölteni, a fehér hátteresből pedig a színes innen, a kék-zöld meg innen tölthető le.

Apple-Watch-Store-Wallpaper-Splash-1024x768

Korábbi cikkeinkben (1,2) találhattok még Apple Watch témájú háttérképeket. Aki amúgy kedvet érez, hogy az iDownloadBlogon esetleg megjelenjen egy-egy jól sikerült képe, az a rovat szerkesztőjének, Jim Greshamnak nyugodtan küldje el Twitteren az alkotásait.

Neked melyik tetszik legjobban?

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Egy kicsit belekötnék az első képsorozatba. Az Apple valószínűleg figyelne arra, hogy az alumíniumot ne az amerikai köznyelvben hibásan elterjedt formában “aluminum”-ként írja (ezt már vissza is vonom, mert megnéztem a honlapot). A másik probléma, hogy már 60 AW-s cikk után sikerült megjegyeznem, hogy a Sport modell az alumínium házhoz Ion-X üveget ad, nem alumínium-oxid kristályt (aka zafír). Szóval ha tényleg ezt a képet rakja ki a telefon, akkor az szoftverhiba. 🙂


Add a Comment