fbpx Skip to content

A Ballistic a világ egyik legjobb okostelefon és tablet kiegészítőit gyártja. A sikerük titka a két évtizedes tapasztalatban, a kiváló mérnökök munkájában és a minőségi anyagok használatában keresendő. A gyártó Tough Jacket termékcsaládjának iPad Air, iPad Air 2, iPad mini, és az iPad 2., 3. és 4. generációjával is kompatibilis készülékekhez készült termékeit mutatjuk be részletesebben.

1-ballistic-logo

A Ballistic mindig is híres volt precizitásáról, amely kiváló minőségű, strapabíró termékek előállítását jelenti a gyakorlatban. Ez a több mint 20 éve létező gyártó több olyan szabadalom megalkotója és tulajdonosa, mint a Ballistic Corners™ megerősített sarkok vagy a Six-Sided Drop Protection, ami a készülék mind a hat oldalának egyidejű védelmét jelenti. Ezek az innovatív technológiák tették a floridai cég tokjait az egyik legmegbízhatóbb termékekké, igazi csúcskategóriás, ütésálló tokokká.

Túlélésre tervezve

A Ballistic Apple tokjai a lehető legmegbízhatóbb darabok, azonban nem mondható el róluk, hogy az éppen aktuális divatot követnék. Sőt, az amerikai cég által készített tokoknak olyan egységes kinézete és arculata van, ami leginkább a rendfenntartó szervek speciális alakulatainak fegyvereivel, vagy felszereléseivel mutat hasonlóságot: letisztultak, minimalisták, és minden porcikájukban a funkcionalitásra kihegyezettek.

2-IMG_6811_zps5b58d35d

Ez a használhatóságot és a funkciót előtérbe helyező kialakítás egyáltalán nem baj, sőt akinek a biztonság mindennél fontosabb, az még hálás is lehet azért, hogy a Ballistic tervezői mindent a védelemnek rendeltek alá. Így semmilyen fölösleges designfogás sem növeli a sérülés kockázatát, a tokban tárolt bármelyik típusú iPad készülékre leselkedő veszély nagyságát.

Védelem

Legyen szó bármelyik iPad tokról – amelyek szinte a legapróbb részletekig megegyezőek – az erős hátoldali és oldalirányú sérülések ellen is megfelelő védelmet nyújtanak az iPadeknek, hiszen a Tough Jacket iPad tokok a legkiválóbb minőségű anyagokból készültek: a külső héj nagyszerű ütésállóságú TPU polikarbonátból, és egy vékonyabb rezgéselnyelő polimer rétegből, míg a belső borítás rugalmas, ellenálló és kitűnő rezgéscsillapító tulajdonsággal rendelkező speciális gumiból készült. A két rész – a TPU polikarbonátból készült és ütéselnyelő polimerrel bevont külső és a rugalmas gumis belső – pedig szét is szedhető, ami a tok tisztítása során lehet kifejezetten előnyös.

3-ballistic-tough-jacket-series-5

A gumi belső egyébként tökéletesen körülöleli még az iPad Air 2 kijelzőjét, sőt a négy megerősített, masszív gumírozott sarok a belső és a külső oldalon is kiugrik a tok síkjából, így duplán védelmezi még az iPad mini mind a két oldalát is. Ennek a különlegesen vastag és erős gumisaroknak köszönhetően minimális az esélye, hogy a Ballistic Tough Jackettel védett iPadnek a képernyője a sarkánál berepedjen vagy betörjön.

4-ballistic-tough-jacket-ipad-air-2_552cd9e9bbe52

A kemény polikarbonát héj és az erős masszív szerkezet pedig pontosan és stabilan tartja a belehelyezett bármely típusú iPadet, míg a Lay-on funkciónak köszönhetően a képernyő sosem érintkezik közvetlenül a fedőréteggel. Ennek ellenére érdemes lehet egy kijelzővédő fólia vagy egy folyékony üveg használata, amely a tok felső részének levétele után is védelmezi akár még az iPad Air kijelzőjét is a karcoktól és szennyeződésektől.

Használhatóság

A Tough Jackettel védett iPadek kezelése roppant egyszerű, hiszen a tokok kialakításának és anyaghasználatuknak köszönhetően is stabilan és csúszásmentesen kézben tarthatóak. A különböző biztonsági megoldások – mint amilyen a megemelt perem, vagy a kiugró sarkok – a gyakorlatban semmiben sem akadályozzák a felhasználót, nem zavaróak.

5-ballistic-tough-jacket-series-1

A tok kivágásai miatt a csatlakozók és a gumiborítással védett gombok kényelmesen elérhetőek és használhatóak. Ráadásul a levehető fedőlap a hátán található kipattintható műanyag révén nem csak remekül kitámasztható és az asztalra helyezhető, hanem a belső rész hátuljára pattintva plusz védelmet is nyújt a készüléknek, amíg azt zavartalanul tudjuk használni. Sőt a kamerával még ilyenkor is tudunk fotózni, hiszen mind a két oldalon kivágták az ehhez szükséges nyílásokat.

6-ballistic-tough-jacket-ipad-air-tok_52f21986a5f43

Összegzés

A Ballistic Tough Jacket termékcsaládról – amelyet még a legújabb Apple telefonokhoz, így az iPhone 6 Plus-hoz is lehet kapni – általánosságban elmondható, hogy inkább a funkcionalitása, mint a kinézete miatt szeretik felhasználóik. Az iPad tokok ugyanis matt fekete színükkel és visszafogott vonalaikkal nem éppen a legkülönlegesebb vagy legelragadóbb látványt nyújtják, persze nem is ez az elsődleges feladatuk. A bármelyik méretű iPadhez kapható Tough Jacket ugyanis – ahogy a neve is utal rá – egy szívós darab, amelynek elsődleges funkciója, hogy megóvja az Apple táblagépét a sérülésektől. Ezt pedig maximálisan meg is teszi.

A Ballistic Tough Jacket iPad tokok egyértelműen azoknak az iPad tulajdonosoknak lehet ideális választás, akik még a legextrémebb sérülésektől is meg szeretnék védeni a készüléküket. A Tough Jacket ugyanis a ma kapható tokok egyik legerősebbikje, egy prémium kategóriás ütésálló iPad tok, amelyet bármikor és bárhol használhatunk, hiszen mindig biztos védelmet nyújt.

Ha a Ballistic Tough Jacket iPad tok téged is meggyőzött, akkor nincs más hátra, mint az alábbi felsorolásból kiválasztanod saját készüléked típusát, és az iPhoneTok.hu-n már meg is rendelheted azt:

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment