fbpx Skip to content

Hazai idő szerint tegnap délutántól a tech blogok, illetve a sajtó szabad kezet kapott az Apple-től. Ilyenkor sorra jelennek meg a már korábban elkészített tesztek az óráról.

Screen Shot 2015-04-08 at 16.57.39

A tavaszi Apple esemény után a nagyobb tech blogok már kézhez kaptak 1-1 Apple Watch-ot, azonban eddig nem írhattak róluk. Tegnap délután óta azonban egymás után jönnek a tesztek, képek, és videók. Véleményünk szerinte a The Verge készíti általában a legjobb teszteket és videókat, így ha valakinek van szabad 10 perce, mindenképp nézze meg:

A Verge külön oldalt is szentelt az Apple Watch-nak, ahol egy egész napot nézhetünk végig, hogy mikor és hogyan használta a kolléga az órát, illetve ténylegesen hogy bírta akár az akkumulátor idő, ami ugye nagyon fontos az Apple Watch esetében.

További videókat pedig a 9to5mac cikkében találtok.

Olvasd el a hozzászólásokat is

3 Comments

  1. Pöpec! Kell 🙂
    Amúgy valamit nagyon tudnak ezek az indiaiak. Lassan övék a világ mi meg mehetünk kekszet kapálni. Mindenhol ők vannak. 🙁

  2. Nahát, hasonló következtetésekre jutott, mint amiket én is emlegettem korábban az óráról szóló bejegyzéseiteknél. Igazából nem ad túl sok plusszt az iPhone-hoz, nem teszi könnyebben kezelhetővé azt, csak az azonnali értesítésekért (amik nem mindig jönnek jókor) és a fitnessz funkciókért pedig iszonyatosan drága. És végül: akit mégis érdekelnek az (okos)órák, azok esetleg vegyék a Sport verziót, de inkább várják meg a második, harmadik generációt, mert azok már remélhetőleg tényleg adnak valami extrát. Mélységesen egyetértek.

  3. Eddig amikor kijött egy Apple újdonság vagy valamelyik termék frissítése, megnéztem az ilyen jellegű videokat és elfogott a KELL érzés.
    Ennél a terméknél ez nincs meg. Ez nem feltétlenül az Apple hibája. Van egy Cookoo Watch-om. Amikor azt vettem annyi volt ebben a kategóriában. Nyilván az Apple Watch sokkal többet tud. Mégsem kell. Teljesen felesleges számomra.


Add a Comment