fbpx Skip to content

Korábban már írtunk róla, hogy a Samsung a 6-os szériánál sem tétlenkedett. Ismét érdekes dizájnt kaptak az új készülékek, és nyilván kíváncsiak voltak az emberek, hogy mennyire hajlik az iPhone 6-hoz hasonlóan vékony Galaxy S6 Edge.

Screen Shot 2015-04-04 at 12.48.30

Az alábbi videóban láthatjuk, ahogy a kollégák ugyanolyan körülmények között próbálják meghajlítani az iPhone 6 Plus-t, a Galaxy S6 Edge-t, és  HTC One M9-et. Az iPhone 6 Plus egyébként picit jobban is bírja a gyűrődést, mivel a Galaxy S6 Edge megroppan sajnos. A HTC One M9 bekapcsoló gombját pedig pusztán rossz helyre rakták. 🙂 Nézzétek meg a videót:

Olvasd el a hozzászólásokat is

27 Comments

  1. Há! Szar Samsung

  2. “for Samsung fans it may be worse. Instead of a bent phone they may have a pocket full of glass” 😀

  3. Lex01:

    Akkor nem csak a samsung szar..

    Még az iPhone 6 hajlását is lemásolta a Samsung…”

  4. @Lex01: azért részben a te telefonod is sansnbg…. persze ha egyáltalán van iphone-od.

  5. Akkor se erdekelet ez a meghajlas most se…

  6. Amugy a sima s6/ot mert hagytak ki?

  7. nekem az 5s em is meg van hajolva… mondjuk nem csodálom amit már kapott szegény. de eddig még mukodik

  8. Azért ez a szarrágás csúcsa!:) Erő hatására minden meg fog hajolni!:) A Samsung nem állítja magáról, hogy nála jobb nincsen! Hajlás ide, vagy oda, ez a forma nekem egyébként sem jön be, így nem lesz minek elhajolnia nálam!

  9. Abszolút érthetetlen számomra ez a felesleges hisztiterjesztés… Ez a hajlítgatás, és hasonló okosságok, már igen szánalmasak. Csak nem bírják megunni, de ha eljő az a nap, akkor meg majd jön más, és majd sütőbe teszik a készülékeket, hogy hűha, meleg hatására megolvad…

  10. Hát ha nem lenne akkor nem írkálnék ide. Mi köze az iphoneomnak a samsunghoz??

  11. @Feri: “A Samsung nem állítja magáról, hogy nála jobb nincsen!”
    tényleg? szerintem kicsit nézz ennek utána inkább. minden gyártó szereti ezt gondolni, hogy ő a legjobb.

    @Lex01: sokan azt hiszik, hogy pusztán azért, mert egyes alkatrészeket a Samsung gyárt le, mert nekik van félvezető előállítására alkalmas gyártósoruk, akkor attól már rögtön Samsung lesz egy készülék.

  12. Èrdekes, hogy olyan cikket nem látok, ahol konkrét muszaki adatok, paraméterek vannak összehasonlítva. Nem is mennék bele az Alma fan vs Samsung háborúba, de ha már egyesek kicsit is mérnöki hozzáállással tekintenek a dolgokra, gondolok itt a konkrét paraméterekre, akkor a számok igencsak megmutatnák, hogy ha tetszik ha nem a Samsung igen is csúnyán felülmúlja az Iphonet most. Persze ez egy új eszköz, simán lehetséges, hogy a következo Iphone ezt felül tudja múlni, de fel kell kötni a gatyát hozzá. Az igaz, hogy van pár dolog, ahol igenis belátta a Samsung, hogy az Iphone megoldása igenis jobb, és követte ezt, itt nem konketan az alján lévo hasonlóságokra gondolok, hanem inább a Fingerprintre pl, de az tisztán látszik, hogy amit átvettek, azt meg is próbálták jobbra megcsinálni. Nem tartom objektívnak egyik cikket sem, de megértem hogy az oldal , ami Iphone értékesítéssel is foglalkozik, nem fogja lábon loni magát egy korrekt összehasonlítással. Nekem sem tetszik pl, hogy nem bovítheto a memória, ezért is rendeltem 128 ast, az akksi sosem érdekelt, egyébként sem cseréltem. Benchmarkon mindenhol a S6 teljesített jobban, de az 1 magra eso teljesítményben az IPhone 6 volt a legjobb, csak ugye az s& ban 8 mag van. Nekem tetszik az Iphone6, #g tol ¤s ig volt is Iphonom, de meguntam, hogy kb ugyanazt a telefont és érzést kapom minden újabb típusnál. Ez igaz az S4-s5 között is, de szerény véleményem szerint az S6 Edge egy teljesen új megközelítés. Tetszik az edge, tetszik hogy van üveg hátlapon, nagyon pozitív, hogy végre metál lett (ez sem minosul másolásnak) Az OS rol meg annyit, hogy szerintem Android sokkal jobban testreszabható, ki merem ezt úgy jelenteni, hogy bütyköltem anno iOS-t is rengeteget, jailbreak minden. Egyébként elfogultnak tartok itt sok kommentelot, ha kezetekbe adnának egy S6 Edget, hogy itt van free, teszteld be egy hónapig, nem hiszem, hogy dobnád a kukába, anyagiaktól független. Ajánlom, hogy igenis használjátok a keresot bátran, vannak teljesen objektív összenhasonlítások, Iphon fun-os srácoktól is, akik igenis elismerik, hogy a Samsung most alkotott.

  13. @Jadeye èn néztem a releaset, azt állították, hogy a jelenleg legjobb telefont megalkották, általában a kiadott készülékrol állítják, hogy a legjobb, nem a cégrol.

  14. Sziasztok!
    Mióta 13 éve megvettem az első "almám" eszembe sem jutna, hogy mást vegyek, de…
    Nem únjátok még ezt a hüly****et, hogy ki mindenki mit másol az apple-ről??? Értem hogy egy reklám koppintása ciki, de egy technológiai teszt, mint a hajláspróba nem koppintás! Vagy szerintetek az autógyárak a törésteszteket mind-mind máshogy végzik??? Vagy milyen hüly***g, hogy minden repülő gyártó cég koppintja a másikat?!? Mindegyik a gép két oldalára teszi a szárnyakat, miért másolják egymást?? Miért nem teszik az egyik szárnyat a gép aljára, a másikat meg a gép tetejére???
    Kevesebb elfogultsággal és kisebb szemellenző viselésével kevésbé bántanának ilyen banális dolgok (nem engem!!)!!
    Üdv!

  15. @supersigi: ugye tudod, hogy semmit sem er a sok magod, ha nincs megfeleloen optimalizalva az operacios rendszer..

  16. Az iPhone fél maggal hazavágja az androidos szutykokat.

  17. @Lex01:

    Feltéve, ha működik az iOS, de jelenleg ez nem igaz!

    Egyébként pedig, hogy melyik rosszabb, vagy jobb, azt sem Te, sem más nem tudja befolyásolni, ezért ebből vitát indítani marhaság lenne! Mi csak használjuk!

  18. @supersigi: nekem ingyen se kene. Az apple boven ellat ‘ujdonsaggal’, mindig van minek orulni.
    Oriasi megkonnyebules X phone / PC utan hogy nem kell naprakesznek lenni a kinai, taiwani, koreai gyartok legujabb modelleivel, hanem van egy megbizhato (amerikai) marka, ami a vasarlast kovetoen evekig jol mukodik, jol tartja az erteket. Es kiemelkedoen jo a tamogatas a termekekhez.

    Nem jailbrekelek, nem szabok testre, nem butykolok, mert nincs ra igenyem.

    Nem iPhone -rol akarom megvaltani a vilagot.

  19. ** Jailbreak -elek.

    PS: Szifon.com, jo lenne ha lehetne szerkeszteni a postokat az elkuldes -t kovetoen is.

  20. “hanem van egy megbizhato (amerikai) marka”

    made in china…

  21. @AppleFan: szinte minden más is “Made in China”, de azt ne felejtsd el, hogy attól, hogy ott gyártják le, tervezni nem ott tervezik, és az alapanyagokat sem ők választják ki hozzá.

  22. @twentyonetwo: Jól tartja az értékét? Megveszed 200ezerért és fél év múlva 100ezerért sem tudod eladni.
    És nem jó a támogatás se. Az milyen dolog, hogy szándékosan tönkre teszik a szoftverfrissítéssel az egész telefont/iPadot/MacBookot?
    Testreszabhatóságról meg csak annyit, hogy egy vicc, hogy nem lehet kikapcsolni a 3G-t. Nem elég, hogy gyenge akkuval adják a telefont, de még kényszerítenek arra is, hogy hamar lemereítessék veled.

    Nem, nem vagyok androidos. De birka se! Az egy dolog, hogy drágák az Apple termékek, de senkinek nem kéne bebeszélnie magának emiatt, hogy hibátlanok is…

  23. @gabor.: “Az milyen dolog, hogy szándékosan tönkre teszik a szoftverfrissítéssel az egész telefont/iPadot/MacBookot?”
    frissíteni nem kötelező. amennyiben nem követsz el olyasmit, ami miatt restore lenne szükséges, úgy a készüléken aktuálisan lévő rendszer akármeddig letakarítható az Összes tartalom, beállítás törlése opcióval, frissítés nélkül.

    “senkinek nem kéne bebeszélnie magának emiatt, hogy hibátlanok is”
    így igaz, mivel emberek fejlesztik, így óhatatlanul előfordulnak hibák, pláne olyan komplex rendszereknél, mint egy iOS vagy OS X, hiszen ha nem lennének ilyen hibák, akkor iOS esetén nem lenne jailbreak sem.

  24. @Jadeye:

    Bocs, ha belevau, de ennél a típusnál TILOS hibázni! Az apple a szoftverére hivatkozik, aikor szóba kerül, hogy a legdrágább! Erre alapozva nem lehetnek hibák benne, vagy lehetnek, de akkor nem mondhatják, hogy a legjobb és ezért drága.

    Van olyan hiba iOS-ben, ami Androidban nincsen és fordítva is. Mindenki döntse el, hogy melyik a tolerálhatóbb számára és válassza azt. A véleményem még mindig tartom, hogy jó az iPhone, maga a cég kommunikációja bicskanyitogató.

  25. @Feri: ez már nagyon unalmas.

  26. @Feri: az Apple soha nem hivatkozik a szoftverére, amikor szóba kerül, hogy a legdrágább, mert nem is foglalkozik ezekkel, meg különben sem a legdrágább…


Add a Comment