fbpx Skip to content

Az okostelefonok korában rengeteg fotót készítünk, már-már indokolatlan sokat, és vannak, akik minden egyes képet meg is osztanak a különböző közösségi oldalakon. Jó módja lehet egy egyszerű kis videó formájában megosztani több fotót, mintsem teleszemetelni a hírfolyamot rengeteg képpel egymás után. A GoPix remek megoldást nyújt fényképeink jópofa videós, zenés megosztására.

gopix_cover

Az ötlet nem új, de a megvalósítás szép, letisztult. A GoPix minimum 6, maximum 9 fényképet képes egy videóban felhasználni, és a végeredmény minden esetben 15 másodperc hosszú, 1:1-es képarányú mozgókép. A fényképek sorrendjét bármikor változtathatjuk, de a videóban való megjelenésük hosszát és elrendezését nem, ezeket az előre megírt sablonok szabályozzák. Az előre definiált sablonokból alapból 6 érhető el ingyenesen, de további 3 ingyenes In-App Purchase keretében vásárolható meg, míg másik 6 már pénzbe kerül.

gopix1 gopix2

A képek megjelenését nem csak a videósablonok szabályozzák, hanem 6 különböző filtert is használhatunk, de sajnos nem egyesével a képekre, hanem az egész videóra alkalmazva. A videókat zenével is feldobhatjuk, melyből tizenkettőt tartalmaz a GoPix, ráadásul videósablonhoz mindig ajánl is passzoló zenét, de persze használhatjuk az iOS Zene alkalmazásban található zenéinket is. Az elkészült videókat menthetjük természetesen, de akár egyből meg is oszthatjuk YouTube-on, Instagramon, vagy épp Facebookon.

Mint már írtam, az ötlet egyáltalán nem új, hiszen láttunk már hasonló tudású alkalmazásokat, de szerintem mindig jó, ha megjelennek új ilyen appok, hiszen így nem kell mindig ugyanolyan videósablonokat használni, hanem sokkal nagyobb a lehetőségünk egyedit alkotni.

[appstore id=”931787157″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

7 Comments

  1. jó cikk! még ilyet. Sokat 🙂

  2. kipróbáltam, egész jó…

  3. Tettszik ,de kipróbálnék más hasonló alkalmazást !
    Tud valaki ilyet ?

  4. Ma letoltottem es azt kell mondjam nagyon jora sikerult!

  5. Az 1:1 arány nagyon hazavágja a képeket.

  6. igen ez az 1-1 arany erdekes. nem tudtok valami hasonló progit ? koszi

  7. Nekem valami nagyon nem oké. Nem tudom betallózni az összes képet, csak az instagram fotókat a “recently” fotókat, meg 1-2 másik könyvtár jön fel és annyi. Tudom, hogy fent kell legördíteni a könyvtárak kiválasztásához, de a legtöbb fotóm nem jön fel. Nem látszik például a “kedvencek” könyvtáram, meg úgy alapvetően az összes fotó nézet (holott a cikkben lévő képen is látszik egy “all photos” nézet).


Add a Comment