fbpx Skip to content

Minden nőnek szüksége van egy bizonyos naptárra. Az okostelefon-alkalmazások fejlesztői szerencsére gondoltak arra, hogy hogyan tudnák megkönnyíteni a női felhasználók életét.

screen568x568

Ha ellátogatunk az App Store-ba, rengeteg menstruációs naptár közül tudunk válogatni. Viszont, a Femina M naptár megalkotói kifejezetten a magyar nők igényeinek megfelelően hozták létre ezt az alkalmazást, ami egyetlen nő telefonjáról sem hiányozhat.

A Femina M naptár segítségével nyomon követhetünk mindent, ami fontos lehet egy nő számára, a peteérésedtől a következő menstruáció várható időpontjáig. Csupán a legutolsó menstruáció időpontját és hosszát kell megadni, a naptár pedig kiszámítja mikorra várható a következő eseményt és melyek a ciklus termékeny napjai.

screen568x568-3 screen568x568-2

Extra funkcióként akár minden nap feljegyezhetjük az éppen aktuális hangulatunkat, testhőmérsékletünket, illetve rögzíthetjük az együttléteinket is. A naptár további funkciói közé tartozik, hogy nyomon tudjuk követni testsúly-ingadozásainkat is, ami fogyókúra szempontjából is hasznos lehet. Különböző fogamzásgátló módszerek alkalmazásához be lehet állítani figyelmeztetést, így nem kell aggódni többet amiatt, kimarad egy szem a gyógyszerszedés közben.

screen568x568-4

Az alkalmazás kifejezetten nőknek készült, így színvilágában is követi a nőies vonalat, hogy még inkább elnyerje a célcsoport tetszését. Mivel a telefonunkat mindig magunkkal hordjuk, így az alkalmazás kifejezetten hasznos lehet nőgyőgyászati rutinvizsgálatoknál és az éves rákszűrések során is: csak be kell diktálni az utolsó menstruáció időpontját.

A papír alapú menzesznaptáraktól meg lehet szabadulni, irány az App Store, ahol ingyenesen letölthető a Femina M menstruációs naptár.

[appstore id=”919220479″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Ezt nem hiszem el hogy senki nem kommenteli, LoL. Amugy a specialisan magyar nokre szabva resz egesz erdekes, itthon mashogy menstrualunk mint kulfoldon? 😀 A szemelyes tapasztalatotok is erdekelne az appal kapcsolatban.


Add a Comment