Megnyílt az iSTYLE Corvin (képek)

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Korábban már írtunk arról, hogy új iSTYLE üzlet fog nyílni, mégpedig Budapest belvárosában, a Corvin plázában.

Photo 10 (1)

Az új iSTYLE bolt egyébként rengeteg extrával is fel van szerelve, többek között egy “Genius Bar” is helyet kapott az üzlet közepén. Számos kiegészítőt is megtalálunk, és ki is próbálhatunk, így ha valami kütyü érdekel minket, akkor is érdemes ezt a boltot meglátogatni.

Photo 5 (1)

(Netatmo és Parrot Flower Power, illetve Withings okos mérleg)

A nyitáson az akciók mellett rengeteg kiegészítő közül is választhattak a vásárlók, egyébként rengetegen voltak – aki kiegészítőt keres, mindenképp nézzen be szombaton, vagy jövő hét elején a boltba.

Photo 2 2 (1)

Amennyiben még nem próbáltad ki az új 13-as Retina MacBook Pro trackpadjét, azt is megteheted itt. Múlthéten mi is megtapogattuk az Andrássy úton lévő boltban, és szinte alig érezni, hogy valójában nem egy gombot nyomogat az ember. Próbáljátok ki. 🙂

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Aha, marha jól ki volt találva, az ajtóig állt a tömeg (komolyan ilyen marha nagy szám egy új istyle bolt?) és alig lehetett elvergődni a szabadon hagyott részen, hogy esetleg még ki is jussak az épületből…

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!