fbpx Skip to content

Az Apple tegnap hibázott. Frissítette a cseh webáruházában a vezeték nélküli billentyűzetét, és ezt többen is észrevették.

MC184_GEO_HU

A fenti képen jól látszik, hogy az F5 és F6 gomb megkapta a MacBookokon már megszokott ikonokat, a billentyűzet világítást, illetve bekapcsoló gombot kapott jobb oldalt. Ez logikusan azt jelenti, hogy hamarosan új billentyűzet láthat napvilágot, ami világít.

Több híroldal egyébként még tegnap megnézte a webáruházakat és többek között a magyar Apple Store-ban is frissült a billentyűzet, de mára már visszaállt a régi rend. Valószínűleg csak egy hiba volt, mivel az Apple nem frissítette a leírást, csak a képeket cserélte le egy-egy webáruházban, de például az amerikaiban nem. Mindemellett nekem kifejezetten tetszene egy ilyen frissítés, és szerintem az emberek többsége is biztosan örülne egy hordozható világítós Apple billentyűzetnek.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Na, erre azt mondom, hogy tényleg okos dolog lenne, és végre rossz fényviszonyok között (értsd este a sötétben) is lehetne mások zavarása nélkül dolgozni. Hab a tortán a bekapcsoló gomb, ami baromi jól jönne az egyébként a monitor tartó alatt csukott állapotban leledző MacBook Pro felélesztésére.


Add a Comment