Új, világítós Apple Wireless Keyboard érkezhet hamarosan?

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple tegnap hibázott. Frissítette a cseh webáruházában a vezeték nélküli billentyűzetét, és ezt többen is észrevették.

MC184_GEO_HU

A fenti képen jól látszik, hogy az F5 és F6 gomb megkapta a MacBookokon már megszokott ikonokat, a billentyűzet világítást, illetve bekapcsoló gombot kapott jobb oldalt. Ez logikusan azt jelenti, hogy hamarosan új billentyűzet láthat napvilágot, ami világít.

Több híroldal egyébként még tegnap megnézte a webáruházakat és többek között a magyar Apple Store-ban is frissült a billentyűzet, de mára már visszaállt a régi rend. Valószínűleg csak egy hiba volt, mivel az Apple nem frissítette a leírást, csak a képeket cserélte le egy-egy webáruházban, de például az amerikaiban nem. Mindemellett nekem kifejezetten tetszene egy ilyen frissítés, és szerintem az emberek többsége is biztosan örülne egy hordozható világítós Apple billentyűzetnek.


  1. Na, erre azt mondom, hogy tényleg okos dolog lenne, és végre rossz fényviszonyok között (értsd este a sötétben) is lehetne mások zavarása nélkül dolgozni. Hab a tortán a bekapcsoló gomb, ami baromi jól jönne az egyébként a monitor tartó alatt csukott állapotban leledző MacBook Pro felélesztésére.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!