fbpx Skip to content

Korábban írtunk a használt készülékek vásárlásával kapcsolatban, azonban aki nem akar ezzel foglalkozni, érdemes felkeresnie a saját boltunkat, a HasználtSzifon.com-ot.

DSC_0144

Mára már mindenki látja, hogy az elmúlt években egyre nagyobb teret hódítanak a MacBookok, az iPhone-ok és az iPadek, bár borsos áruk még mindig kikerekedő szemeket okoz az érdeklődőknek, vásárolni szándékozóknak új telefon, tablet, vagy laptop keresgéléskor. Sokan csalódottan legyintenek is: “Nekem erre nincs pénzem…”

Ebben segítünk lassan már két éve üzletünkben, mert sokan nem is tudják sajnos, hogy egyáltalán nem csak az új MacBook a MacBook! Egy teljesen normális Apple laptopot a HasználtSzifon.com-on már 180 ezer Ft körül megkaphatsz, egy iPadet mobilinternet lehetőséggel, vagy egy iPhone 5s-t meg akár már 100 ezer Ft-ért. De mi van a garanciával, meg más használta, “hajtotta szét”, meg a neten csak átvernek és lehúznak, meg egyébként is…?

Nagyrészt ezeket a terheket vagyunk hivatottak a vásárlók válláról levenni. Nagy rutin, emberismeret, szaktudás és komoly körültekintés kell ahhoz, hogy megbízható dolgokkal töltsük meg boltunkat, amiből nyugodt lelkiismerettel próbálgathat, válogathat bárki, aki betér hozzánk.

Ráadásul nálunk garanciával vásárolhatjátok meg a használt készülékeket is, így nem kell azon aggódni, hogy ha valami problémánk lenne, hogy aztán hogyan találjuk meg újra a tulajdonost.

Nézzetek körül nálunk a WestEndben vagy a weboldalunkon.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment