fbpx Skip to content

Arról nem volt szó a hétfői eseményen, hogy az Apple Watch mekkora memóriával érkezik, pedig ez sem egy elhanyagolható szempont. Kiderült, hogy az összes Apple Watch, tehát az összes típus 8GB memóriát kap, ami azért nem olyan rossz.

Screen Shot 2015-03-12 at 16.15.00

Ettől függetlenül ebből csak 2GB-ot használhatunk fel zenék tárolására és 75MB-ot fotókra. Kérdés persze, egy ekkora kijelzőn ki szeretne fotókat nézegetni. Szerintem leginkább “ideiglenes” memóriának lesz jó, például ha fotózunk az iPhone-nal az Apple Watch-ot távirányítóként használva, és meg szeretnénk nézni az előző fotókat az iPhone felemelése nélkül.

A 2GB zenét sem tudom mire vélni, mivel nem hiszem, hogy valaki az órájáról fogja hallgatni a zenéit, akkor inkább már iPhone és fülhallgató. A maradék memória ugye az óra rendszerének és a telepített alkalmazásoknak szükséges. Kérdés persze, hogy meddig tart ki, és hogy vajon minden évben nagyobb háttértárakkal érkeznek majd az új órák, már ha egyáltalán évente frissítik majd őket.

Olvasd el a hozzászólásokat is

13 Comments

  1. a zenenek nem rossz h vagy annyi, esetleg ha lesz ra Spotify akkor futas es sport kozben nem szivesen cipelem magammal az iPhone-t ha nem muszaj ilyenkor pedig jo h ha az orarol lehet zenethallgatni.

  2. @dari7: Sajnos ez maximum az iTunes lehet, mivel külső alkalmazás nem futhat önmagában az órán, kell hozzá a telefon.

  3. Kérnék szépen valakit hogy magyarázza már el nekem hogy mire jó az Apple Watch.
    Vízállónak nem vízálló. Alkalmazások nem futnak rajt önállóan. A fitness funkciókat meg kivették.
    8GB memória van benn aminek a negyede használható fel (pont mint a kínai SD kártyák 🙂
    Nekem valahogy az jön át, hogy kizárólag a fanatizmusról szól és arról, hogy vehetsz egy k. drága kiegészítőt a telefonodhoz ami némi távirányítás mellett mutatja az időt és lehet vele villogni,de persze nem mindenki teheti meg, hogy ilyen drágán vesz egy kupac sz@rt.

  4. arany rolex se tud olvasni melgis megveszik!
    ezek szerint nem te vagy a célközinsége ennek az órának. attól még valaki számára nagyon is jó dolog lehet. tabletokra is eleinte azt mondták, Hogy mi ez a szar. és már el se tudom képzelni, hogy laptop neaggyisten szamitogep elott nézegesdek weboldalakat (a munka teljesen más)

  5. Olyan ez, mint a kötött spaka nyáron… könnyen fel lehet majd ismerni a bohócot erről is 😀

  6. @diario: “arany rolex se tud olvasni melgis megveszik!”

    Igaz, és 50 év múlva is ugyan annyiért eladod, ha nem tobbért…

  7. Na Ja de azt is csak nyáron! Mivel ugye akkor látszik!

  8. Sziasztok! Valaki mondja meg nekem, hogy miért ilyen erőszakos ge..i az Apple?
    Ma azt láttam hogy automatikusan feltelepült ez a szar Apple óra szinkronizáló alkalmazás! Senki nem kérte őket hogy ezt tegyék rá a telefonomra automatikusan!
    Kedves fórumtársak! Hogyan lehet letörölni ezt az alkalmazást? Kérdezem ezt azért mert hiába nyomom hosszan az alkalmazás ikonját mint a többinél, sajnos nem jelenik meg a kis fülecske mint többi esetében!
    Ez felháborító! Olyan kezd lenni az Apple mint egy Kínai piac vagy az Ecseri ahol az emberek után rohangálnak az eledók, ha kell, ha nem!
    Üdv Tamás

  9. @szuribaba: beépített alkalmazás nem törölhető (jailbreak nélkül). tedd el egy mappába.

  10. @szuribaba: A 8.2 telepítésével beleegyeztél az Apple Watch alkalmazás telepítésébe is. Az, hogy nem olvasod el, miket telepítgetsz a készülékedre, nehogy már egy cég hibája legyen…

  11. @AppleFan: nyilván az aranyórát vásárlók nagy százaléka a használtpiacon vásárol.

  12. Nem túl drága távirányító ez? Mert akárhonnan is nézem nem igazán tud annál többet. Mert szándékosan lebutítják.

  13. @AppleFan: Ha megnézzük a mostani muzeális Apple-termékek árát, nem hiszem, hogy rossz befektetés lenne… Az i4-em itt pihen a polcon, majd ha nyugdíjba megyek (jelenlegi tv-ek szerint 35 év múlva), elárvereztetem.


Add a Comment