fbpx Skip to content

A luxust szerető iPad tulajdonosok számára nyilván ismerősen cseng a Sena márkanév, amely hosszú ideje egyet jelent a valódi, kézzel készített minőségi tokokkal. A Sena Vettra iPad tokjai a funkcionalitás és az elegancia tökéletes elegyét alkotják, amelyek közül kettőt, az ST és a 360 típusokat is megnéztük tüzetesebben.

sena_illusztracio

Az időtlen stílus, amely a cég termékeit jellemzi, mindenki számára az eleganciát, és luxust sugározza

Persze ma már számtalan bőr iPad tokot lehet találni a piacon, amelyek alkalmasak kedvenc Apple készülékünk tárolására, szállítására és védelmére, azonban néhány gyártó magasan kiemelkedik a mezőnyből. Ilyen a török gyökerekkel rendelkező Sena is, amely már három generáció óta és több mint fél évszázada foglalkozik különféle, kiváló minőségű bőr termékek előállításával.

Sena_logo

Minden termékük kiváló minőségű, valódi bőrből készül

Az 1999-ben a mobileszközök és tablet kiegészítők gyártásába is bekapcsolódó Sena termékeire az időtlen stílus jellemző. Nincs ez másként a Vettra termékcsalád esetében sem. A Vettra bőr iPad mini, iPad Air, és iPad Air 2 tokjain leginkább a modern minimalista jegyek köszönnek vissza: szép egyenes vonalak, pontos illesztések, letisztult és egyszerű design, illetve minden fölösleges elem nélkülözése.

A Sena Vettra ST iPad tok

A Sena Vettra ST első ránézésre egy könyv vagy egy határidőnapló benyomását kelti. A karcsú és könnyű iPad minihez, iPad Airhez és iPad Air 2-höz is gyártott tok anyaga kiváló minőségű, valódi európai nappa típusú marhabőr. Ez köztudottan az egyik legpuhább bőrfajta, így nem meglepő, hogy a Vettra ST tapintása is rendkívül kellemes. A hajtóka elegánsan egy mágnessel kapcsolódik a nem túl vastag, de merev és keményített előlapra, ráadásul a fedél még az elalvás aktivizáló funkciót is támogatja.

1black

Letisztult elegancia

Varratokat ne keressünk, ugyanis a gyártó ezúttal teljesen elrejtette azokat, illetve ahol lehetett, ragasztásos technikát alkalmazott. Az eredmény még így is egy szemet gyönyörködtetően könnyű, de strapabíró iPad tok lett. A hátoldalon található a kamera kivágása, amely se nem túl nagy – így megfelelő védelmet nyújt –, se nem olyan kicsi, hogy a fényképezés során tükröződést okozzon. Továbbá a tok hátulján kapott helyet a márkajelzés, illetve a készülék könnyebb be- és kivételét is segítő dönthető rész, amely épp annyira emelkedik ki, hogy a tokot kézben tartva kellemes fogást, és biztos támasztékot adjon ujjainknak.

6b

Meggyőző funkcionalitás

Belül helyet kapott egy kemény, bőrrel bevont segédkeret, amely az iPad teljes jobb oldalát, a sarkokat és a külső, sérülékenyebb részeket fogja körbe. Más hasonló tokoktól eltérően ezzel a Sena Vettra ST semmit sem takar ki a kijelzőből. A tablet hátlapja pedig egy kiváló tapadású és bőrhatású gumira fekszik fel, ami a szennyeződésektől és a karcoktól egyaránt megvédi. A gombok és az alsó portok pedig még csukott állapotban is elérhetőek, így a Vettra ST egyáltalán nem rontja a használhatóságot.

A Vettra ST iPad mini 3, iPad mini, és iPad mini Retina készülékekkel is kompatibilis tokja fekete és piros színben 16990 Ft-ért megvásárolható az iPhoneTok.hu webshopjában.

7b

Biztosan rögzül

A Vettra termékcsalád ST iPad tokjait elsősorban azoknak ajánljuk, akiknek a kinézet mellett a biztonság is fontos szempont egy tok vásárlásakor. Az elegáns, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával készült bőr Vettra ST iPad tokok ugyanis igazi prémium kategóriás termékek, de alapvető biztonsági és kényelmi szempontjainknak is maximálisan megfelelnek: a mágneses rögzítésüknek köszönhetően biztosan záródnak, illetve kialakításuk révén még a kisebb táskákban is jól elférnek.

Azt azonban minden iPad tulajnak figyelembe kell vennie, hogy az iPad Air, és iPad Air 2 készülékekhez különböző tokot kell vásárolni, hiszen azok vastagsága eltérő. Így a Vettra ST iPad Air tok 17990 Ft-ért, a Vettra ST iPaid Air 2 tok pedig 19990 Ft-ért kapható fekete, barna és világosbarna színekben az iPhoneTok.hu webshopjában.

Vettra 360

A Vettra család továbbfejlesztett változata a 360-as sorozat, amely – ahogy a nevéből ki is derül – már 360 fokban elforgathatóvá vált. Ezzel a hasznos funkcióval, és az integrált állvánnyal a Vettra 360 iPad tokok álló és fekvő tájolásban gépeléshez, de még videózáshoz is tökéletesek.

ipad_air_2_vettra_360_detail_8_desk

A Vettra 360-at változatlanul magas minőség, de újabb funkciók jellemzik

További újdonság, hogy a Vettra 360 csomagolása is megváltozott: a tok egy elegáns, kemény kartondobozban érkezik, amibe került egy, a készülék képernyőjének áttörlésére is alkalmas selyemhatású zsák is. A rögzítés ugyancsak változott, hiszen ezúttal egy sokkal stabilabb megoldással már a készülékünk teljes hátlapját kell bepattintani a Vettra 360 iPad tokba. Éppen emiatt fotót csak nyitott és elforgatott állapotban készíthetünk vele, ami a fotózás megszállottjainak nem olyan praktikus, így számukra a könnyebb használhatóság miatt inkább a Vettra ST-t ajánljuk. A külső minősége és kinézete viszont változatlan a Vettra 360-nak, csupán a hajtóka tűnt el, illetve a hajlítást segítő vágat lett szolidabb.

ipad_air_2_vettra_360_detail_11_desk

Használhatóság és variálhatóság szempontjából is kitűnő

A tartó belső részét puha velúr anyaggal vonták be, míg a fedőlapok a korábbihoz hasonló, szépen kidolgozott, csúszásmentes gumiborítást kaptak, sőt, a hátlap belsejébe még egy remekül használható, integrált kitámasztót is beépítettek. Természetesen a maximális felhasználói élmény növelése érdekében minden hátsó és oldalsó gomb és egyéb periféria helye – még a mikrofon, és a hangszóróké is – ki lett vágva, vagy ki lett könnyítve. A szolid anyagba süllyesztett márkajelzés pedig ennél a típusnál is a hátlap jobb alsó sarkába került. Mindezeket összefoglalva véleményünk szerint a Sena Vettra 360 iPad tok az egyik legjobb a kategóriájában, amelyet iPad Airhez, iPad Air 2-höz, és iPad minihez is megrendelhetsz.

A Sena Vettra 360 iPaid Air tokja 19990 Ft-ért feketében és barnában, míg a Vettra 360 iPad Air 2 tok 24990 Ft-ért szintén ebben a két színben kapható az iPhoneTok.hu webshopon. És akiknek a kisebb iPadje van, az ugyanitt 19990 Ft-ért találhatja meg az iPad mini összes változatával kompatibilis Vettra iPad mini tokot a legszebb bőrszínekben.

Összegzés

Összesítve a Sena Vettra ST egy olyan prémium kategóriás bőr iPad tok, amely a szolid eleganciát kedvelők remek választása lehet. Elegáns megjelenése révén a Vettra ST termékcsalád választott darabjával bárhol meg lehet jelenni, míg az utánozhatatlan minőség nyújtotta megbízhatóság és a valódi bőr tartóssága miatt annak elhasználódásától sem kell tartani. Akinek pedig a 360 fokban körbeforgatható készülék extra szabadsága szükséges, azoknak a Vettra 360-at tudjuk ajánlani, hiszen ez az iPad tok is mindenben hozza az ST nyújtotta luxust kívül és belül egyaránt, azonban használhatóság szempontjából még túl is tesz rajta. Ráadásul a két iPad tok ára hozzávetőleg megegyezik.

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Itt a lényeg az volt, hogy reklámozzátok. Amugy meg egy kalap szart nem ér, tul nagy. 2-3000-ért van ipad tok.


Add a Comment