fbpx Skip to content

Várható volt, hogy a “fehér sátorban” az újságírók kipróbálhatták a már nem csak demó, hanem működő Apple Watch-okat.

Unknown-8

Összegyűjtöttük nektek az erről készült videókat, érdemes sorban megnézni őket. A kollégák kipróbálták a különböző típusokat, az órán lévő alkalmazásokat, illetve magát a szoftvert. Szerintetek elég gyors az Apple Watch?

Olvasd el a hozzászólásokat is

16 Comments

  1. Nagyon jol nezki, tuti veszek egyet magamnak meg a baratnomnek cetelemre 0%-ra

  2. 😀 Siess… xD

  3. Itt a szükséges pénzösszeg egy borítékban. De ez a 18 óra…. elbizonytalanított. 🙁 Ez (komolyan mondom) szánalom. 🙁 Pedig nagyon tetszik.

  4. @Kovács Péter: minek 18? nem elég egy??? 😀 😀 😀

  5. “Itt a szükséges pénzösszeg egy borítékban.”

    Tobb millió embernek a bankszámláján van. xD

  6. En nem latom szuksegesseget ennek az oranak szamomra igy biztos nem fogok beruhazni ra. Eleg az Iphone es a Macem. Nemsokara jon az uj Airem 🙂
    Sotet szurke szinben.

  7. Úgy látom a videókon, hogy sajnos pont annyira használhatatlanul működik mint a többi óra. Kezelhetetlen, könnyű félrenyomni, nem azt csinálja amit szeretnének tőle.
    Nekem (itt sokakkal ellentétben) még véletlenül sincs sem borítékban, sem bankszámlán elkülönítve akár csak 130.000 Ft egy ilyen termékre. Nem sok értelmét látom.

  8. @taky1974: Azt megmondom hogy ember legyen a talpán aki azokat a kis buborékokat eltalálja menet kozben xD

    Na az a megoldás egy baromság, még ugy is hogy zoomolni lehet. A Verge videóján rohogtem egy jót, csávó:

    És a menupont alatt találod a barátaid listáját akiket akár fel is hívhatsz, (rákattint a hivás jelre de semmi sem torténik még 4, kattintásra sem), vaaaagy uzenetet is kuldhetsz… xD

  9. De lassú a reakció idő! Gáz…

  10. @AppleFan.. A fickó mondta azt is azert nem tudta felhívni csak üzenetet küldeni , mert nincs a telefonkönyvben a személy. Azt ugye vagod, ha az van beállítva a Facebookrol is szinkronizálja a kontaktokat akkor ott a listában azok is benne vannak akik csak Facebook kontaktok es pl lehet nincs is megadva telefonszám.

  11. Leszarjuk az AppleWatch-ot a Mac-ekrol latnank szivesen az osszefoglalo cikket igy majdnem 20 oraval az event utan.

  12. @athis1975: Bocs de ilyet nem mond a Verge videóban a csavó amikor nem tudja hívni… xD Mondmár meg hányadik percnél mondja légyszíves 😀

  13. @Stahl: köszönjük a hasznos hozzászólást.

  14. @AppleFan: Mondani nem mondja. De a visszajelzésből elég egyértelmű, hogy ott valami hasonló gáz van, ugyanis reagált rá az óra.

  15. Az árakkal el vannak szállva, de nagyon

  16. ef-dani: nem is az óra reagálására írtam, persze az reagált látszik, én a The Verge újságírojára írtam,hogy egy vicc, és még fel is töltik Youtube ra egy az egyben. 😀 Magán a csávón röhögtem… 😉 Másik videókon simán ment a hívás…


Add a Comment