fbpx Skip to content

Ma reggel találkoztam a Breaking ~ News in your Today tab nevű alkalmazással, melynek segítségével könnyedén nyomon követhetjük kedvenc oldalainkat.

breaking

Az alkalmazás rendkívül egyszerű. Letöltése után csak hozzá kell adunk azt az oldalt, aminek a híreiről nem szeretnénk lemaradni. Ezután az app automatikusan frissíti a híreket és berakhatjuk az Értesítési központba is.

A Breaking automatikusan megkeresi az RSS csatornát és hozzáadja, nekünk csupán a weboldal címét kell tudunk. Az app időrendi sorrendbe rendezi a híreket és jobb oldalt láthatjuk, mikoriak a hírek. Az egyetlen hátránya az ára: szerintem 2.99 eurót nehezen ér meg, bár én mégis megvettem. Vannak olyan oldalak, amiket követek és fontos, hogy tényleg lássam, mikor frissültek. Néztem a többi hasonló appot is, de ennyire nem tetszettek, mint a Breaking.

[appstore id=”953959186″]

 Ti használtok hasonló alkalmazást?

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Talán az előnye hogy nem kell csillió millió hír appnak letöltve lennie.

  2. latom van netatmo-d is! mi a velemenyed rola? en azt hallottam / irtak sokan a neten hogy eleg pontatlan… 🙁 eddig visszatartott a megveteltol..

  3. @kchris: Nekem egyáltalán nincs bajom vele, pontosnak is tartom, bár nem szoktam mérni mellette mással a hőmérsékletet. 🙂 Ajánlom.

  4. Hol lehet ocoer beszerezni, ill. Te hol szerezted be?

  5. Szerintem az ara durvan tulzas.

    A Reeder tokeletesen megfelel egy feedly elofizuval szvsz


Add a Comment