fbpx Skip to content

Tegnap érdekes képek láttak napvilágot, egy új MacBook Air specifikációt láthatunk az alábbi képen:

6

Ha a kép valós, akkor az Apple bemutathat hétfőn egy új, frissített MacBook Air modellt is. A frissítés pontosan az, amire gondoltok: gyorsabb processzor, esetleg több memória egyes típusban, illetve Intel HD 6000 grafikus kártya.

2

Üröm az örömben, hogy ha képek valósak, akkor nem retina kijelzőt kapunk, hanem továbbra is a már megszokott 1440 x 900 pixeles felbontást. A 12 colos MacBook Airről is érkeztek pletykák, de én egyáltalán nem tartom valószínűnek, hogy az Apple most bemutatna egy retina kijelzős 12 colos MacBook Airt.

Egyébként az Air frissítés több okból is jól jöhet sokaknak. Ilyenkor az APR-ek akciózzák az épp kifutóvá vált modellt, így az olcsóbban kapható majd meg. Hétfőn minden kiderül, kövessetek minket este 6 órától itt a blogon, illetve iratkozzatok fel a Facebook eseményünkre, hogy ne felejtsétek el!

Olvasd el a hozzászólásokat is

5 Comments

  1. Pedig illene már egy retinás verziót hozni!

  2. inkább csinálnák meg yosemite alatt a ku..va wifi problémát mert megőrülök hogy egy baromi drága gép itt van az ölemben és nem működik normálisan vicc az egész. Mindenhol olvastam már minden megoldási javaslatot de senki nem tud mondani egy biztosat ami mindenkinek működne. Ez így szerintem elég gáz!!

  3. @szorian: Az a biztos, hogy vársz x.4-ig (minden OSX-el) Addigra szokásuk kijavítani az ilyen idegesítő bugokat, utána már csak apróbbak maradnak.

  4. MacBook Pro frissítésről nincs hír?

  5. pro engem is érdekelne


Add a Comment