fbpx Skip to content

A Napi Kupak app a Topjoy italok egyik szórakoztató elemére, a kupak belső oldalán található kupaküzenetekre épül.

Photo 2 4

Ezek az üzenetek lehetnek pozitív (Élvezd a pillanatot), érzelmes (Te vagy a végzetem), vidám (Smile!), motiváló (Higgy magadban!) vagy éppen “kikacsintós” (Két lábon járó szexbomba vagy), de általánosságban elmondható, hogy főleg a fiatal korosztálynak (12-24) szólnak, közöttük lehet sikeres maga az alkalmazás is.

Ebből az egyszerű ötletből azonban a Topjoy megpróbálta kihozni a maximumot, mivel az alkalmazás telepítése után a felhasználó minden nap kap egy értesítést arról, hogy megérkezett az aznapi üzenete, és ne felejtse el azt megnézni. Kattintás után rögtön az app főfelületére érünk, amelynek középpontjában természetesen maga a kupak áll.

Photo 1 8

A Topjoy nagyon interaktívvá tette ezt a felületet, mivel a változtatható háttér előtt a kupak állandó mozgásban van, sosem áll meg. Sőt, akár mi is szabadon mozgathatjuk, a giroszkópnak köszönhetően a telefonunk minden rezgésére reagál, illetve új repülési pályára állíthatjuk az ujjunk segítségével. Már ezzel az egyszerű funkcióval is kellemesen tölthetünk el pár percet, pedig a lényeg csak most következik. Ha meguntuk a kupakkal való játékot, akkor elég egyszerűen rákattintatni, és az máris megfordul, ezzel felfedve a benne rejlő üzenetet.

Photo 1 10 Photo 2 5

Egy mai alkalmazásból nem hiányozhat a megosztás funkció, így természetesen lehetőségünk van a Napi Kupak appban is az üzeneteket kitenni Facebookra, Twitterre, vagy elküldeni egy ismerősünknek e-mailben, ezzel is tudtára adva a barátunknak/barátnőnknek, hogy ő jutott eszünkbe az üzenetről. Az üzenetek sokszínűségének hála, könnyen, játékos formában fejezhetünk ki érzelmeket, kezdhetünk beszélgetéseket vagy erősíthetünk kapcsolatokat az alkalmazás segítségével. Ha pedig csak később tudod kapcsolni az egyes üzeneteket bizonyos emberekhez, semmi gond, hiszen a galéria segítségével könnyedén visszakeresheted korábbi üzeneteidet.

Egy szó mint száz, akár érezted már az izgalmat egy Topjoy vásárlása után, hogy vajon mit rejthet a kupak, akár nem, egy dolog biztos: ha letöltöd ezt az alkalmazást, minden nap szerezni fog neked pár kellemes percet. És hogy az üzenetekkel mit kezdesz, az pedig már csak rajtad múlik 🙂

[appstore id=”942404516″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment