fbpx Skip to content

Úgy látszik, az Apple komoly kampányt indított, és számos európai ország neves magazinjában szerepelteti az Apple Watch-ot. Most az Egyesült Királyságban kapható STYLE magazin márciusi számában látható az Apple Watch.

Style-Apple-Watch

Egyrészt ugye a címlapon látható, másrészt egy bővebb cikket is olvashatnak róla azok, akik megvásárolják a magazint. A borítón egyébként Guinevere Van Seenus modell kezén látható az Apple órája, ami egy 38 milliméteres sport változat.

watermarked-1

A magazinon belül található egy cikk, melynek az egyik része teljes mértékben egy fotó a másik felén pedig David Phelantól olvashatunk pár érdekességet az Apple Watch-ról.

img_0571

A belső képeken pedig szintén egy 38 milliméteres asztroszürke sport változat látható, fekete szíjjal. Az ára 349 dollár, tehát 95.000Ft, ami szerintem hazánkban 110-120.000Ft lehet majd, ha hivatalosan megjelenik.

Olvasd el a hozzászólásokat is

9 Comments

  1. Ez modell??? Te jó ég…normálisabbat nem találtak, ezzel reklámozni, kemény.

  2. Már unalmas ez a sok találgatás meg a nevetséges óra!

  3. Mellesleg az “órán” a kijelző az esetek 99.99%-ában offon van, így csak valami kamu izé van a kezén 🙂

  4. Csak tudnám mért várnak sorban moderálásra a kommentjeim….

  5. Azért mert nem tetszik a hozzá szólásod!

  6. Dnp@ itt csak pozitiv véleményeket várnak!

  7. @steve195614: mint már számtalanszor leírtuk: a moderálási rendszer automatikus. a kolléga érintett hozzászólásait ismeretlen okból megfogta a rendszer, de mint láthatod, engedélyezésre is kerültek…

  8. Hat azert tenyleg rajhattak volna ra egy mukodo orat,addig csak lehuzhattak volna a toltorol xXD na nem vagyok rosszmaju,varjuk kivancsian az eventetvmeg az arakat.


Add a Comment