Háttérképek és Passbook kártya a március 9-i Óraátállítás keynote-hoz

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Apple magyar idő szerint március 9-én, hétfő este 6 órától tartja a következő keynote-ját, melyet természetesen a szokott módon mi is élőben közvetítünk és szinte biztos, hogy fő témája az Apple Watch lesz.

spring_forward_cover

Ez a keynote sem különbözik a többitől, már legalábbis abban a tekintetben, hogy most is készítettünk az eseményre egyedi háttérképeket és Passbook kártyát, ráadásul háttérből most több félével is készültünk.

Hátterek

A háttérképeket technikai okokból egyrészt a Szifon.com alkalmazásból nem tudjátok letölteni. Másrészt a több változat miatt (összesen 45 db háttérkép készült) inkább három különálló becsomagolt fájl formájában lehet letölteni őket. Természetesen mindegyik változat elkészült iPhone 4/4s, iPhone 5/5s/5c, iPhone 6, iPhone 6 Plus és iPad verzióban is, de az alábbi mintaképeken csak az iPhone 6-os változatot tüntettük fel.

hatterek_szines

Letöltés: Eredeti meghívós változat.

hatterek_feher

Letöltés: Kék virág fehér háttéren.

hatterek_fekete

Letöltés: Kék virág fekete háttéren.

Passbook kártya

A kártya a Szifon.com alkalmazásból technikai okokból egyelőre szintén nem tölthető le, ezért nyissátok meg a cikket Safariban, onnan vagy a képre vagy ide koppintva tudjátok letölteni.

passbook_promo

Élő közvetítés

Ahogy azt már megszokhattátok március 9-én este 6 órától élőben közvetítjük az “Óraátállítást”. Csatlakozzatok a Facebookos eseményünkhöz is, hogy ne maradjatok le semmiről!

Ezek még érdekelhetnek:


Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!