fbpx Skip to content

Szerintem nem kérdés, hogy az Apple végleg elkaszálta az iPhone 5c-t. Nem hiszem, hogy valaha is újra színes készülékeket fogunk látni, de persze bármi történhet.

iPhone6C_003

Míg Kínában egyébként nagyon népszerű volt az 5c, addig itt Európában alig fogyott. Arról nem is beszélve, hogy ár-érték arányban egyáltalán nem érte meg megvenni. A 8GB-os változat pedig egyenesen vicc volt, pedig voltak olyan emberek, akik próbálták meggyőzni magukat, és másokat is, hogy az egy jó vétel. Jelenleg nem hogy 8, de 32GB-os változat sem érhető el az iPhone 6-nál, a 16GB után rögtön a 64GB-os készülék következik.

A 3dfuture.net elkészítette az iPhone 6c-t, igaz, csak koncepció képeken. Összességében egyáltalán nem tartom rondának, de nem hiszem, hogy valaha is lesz újra színes iPhone. Nézzétek meg a képeket:

iPhone_6C_2015

iPhone_6C_0011

iPhone_6C_002

iPhone_6C_005

Ha mégis lenne iPhone 6c, ti vásárolnátok belőle?

Olvasd el a hozzászólásokat is

22 Comments

  1. Igen, ha nem lenne péklapát méret. Mondjuk max 4,3″.

  2. @sirelancelot: Ja, és 64Gb. Gyerekméret nem játszik háttértárban.

  3. Nem, mivel rühellem a feketét… Ha lenne fehér kijelzös, akkor már (talán) megfontolnám!

  4. Nekem speciel kékben és fehérben is tetszene. Az 5C is tetszik ezekben a színekben. Lehet, hogy ezekből választottam volna ha piacon lennének.

  5. Kékben venném 🙂 Főleg 4″-al

  6. Szerintem ezt a C sorozatot el is lehetne felejteni, tök komolytalan. Ha már az iPhone-ra azt mondják túl van árazva, legalább ezzel ne adnák senki alá a lovat. Vagy mehetne fele annyiért, mint az igazi iPhone és pár év alatt elérnének egy Samsung szintet, ahol egészen 10e-től lehet kapni.

  7. én knkább megvárom a 6s-t. kellis is a nagobb kijelzo mert naygok az ujjaim. milioszor felrennyomok gepeles kozben

  8. ezek szebbnek tűnnek mint az 5c, home gomb sokat dob rajta mint az 5s-en az 5-höz képest.

  9. Nekem azért van 5c-m mert tettszett! (lehet beteg vagyok)
    Ez a 6c koncepció is tetszik. Bár nekem a 6 kicsit nagy méret.
    ha lesz kissebbe akkor tuti ez lesz az új telóm!

  10. Inkább legyen 3 méret!
    Fejlesszék tovább az 5S méretet a hatost sehogy nem tudom megszokni, pedig nagy a kezem.

  11. Soha meg sem fordult a fejemben. Ar-ertek aranyban sem kedvezo szerintem. Vhogy ez a muanyag iPhone dolog megilyeszt.

  12. @iPear: mihez képest nem kedvező? Az 5 hardvere van benne, csak egy strapabíróbb és kényelmesebb fogású házban.

  13. Én is használtam 5C-t,és maximálisan meg voltam vele elégedve. Sőt a műanyag ház miatt olyan melegebb teltebb a teló hangzása videóknál, hogy agyonveri bármelyik márkatársát.

  14. Nekem is nagyon tetszett/tetszik az 5c es a 6c is mint otlet. Egy kozeli ismerosomnek 5c-je van, szerintem nagyon klassz. Akad, akinek 8 gb mint meret megteszi, ha pl. nem tarol rajta zenet vagy nem tolt le egy tonna app-ot, de ezek inkabb az idosebb generacio tagjai lehetnek.
    Most 5s van, de valtanek 6c-re, igaz, nekem is legalabb 32 gb szuksegem van.

  15. Iphone 6 plus a király! Sokkal jobb rajta mindent csinálni mint az 4 inches társain.

  16. ef-dani: tudom hogy a cikk a lehetseges iPhone 6c-rol szol, de…
    Jelenleg az App Store-ban elerheto konstrukcio alapjan en nem valasztanam a c modellt, inkabb az egyel regebbi 5s-t mivel ar-ertek aranyban SZERINTEM nem eri meg.
    5c : 8GB, A6, M6 319£
    5s : 16GB, A7, M7 459£
    Nekem ezek az adatok magukert beszelnek, nekem olyan erzesem van hogy : maradt egy csomo procink van egy jo os-unk rakjuk be egy muanyag dobozba es probaljuk meg eladni…
    Ezert irtam amit irtam. Remelem tenyleg csak kivancsi voltal milyen igazi velemeny rejlik a kommentem mogott es nem trollkodsz.
    A fogas engem nem nagyon erdekel, ha meg muanyag akkor meg sem akarom fogni.

  17. @iPear: És ha meghagyják az 5-t? Semmiben nem különbözik. Most én sem vennék 5c-t (5s-t sem), de amikor megjelent az nem volt egy rossz konstrukció.
    Az utolsó mondatod pedig kicsit vicces egy kézi eszközzel kapcsolatban 😀

  18. Én jelenleg egy arany 5s-t használok, és még nem tudom mire fogok váltani. Már a 6-os is nagy nekem, és a lekerekített forma se jön be.

  19. ef-dani: igazad van, tenyleg az! nem tudom, valahogy nem akarom hogy muanyag legyen annyi penzert. de valoszinu ez csak szemelyes problema, mert valoszinuleg az jobb minosegu muanyag

  20. Ha már mindenki kifejti véleményét, akkor én már miért ne: Megkockáztatnám az iPhone 6 és 6 Plus pontos méreteit, egy iPhone 5s kinézettel. Véleményem szerint az 5s formaterve volt a legegyedibb, és legmeggyőzőbb, mondom ezt, mint szeretett iphone 6 tulaj.

  21. Elég szarul nézne ki egy 5.5 inches 5S 🙂

  22. Jól néz ki, jobban, mint az 5c , inkabb maradok a 6 mellett.


Add a Comment