Új Apple iPad reklám jelent meg az Oscar díjkiosztó alatt

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Várható volt, hogy az Apple ismét kiad egy reklámot az Oscar alatt. Nem meglepő módon az egész videó rövid filmek készítéséről szól – nem mással, mint az új iPad Air 2-vel.

Apple-ad-Make-film-with-iPad

A reklám a “Make a film with iPad” címet kapta, és egész végig iPad Air 2-vel lett felvéve benne minden jelenet. A videóban lévő reklámfilmeket a Los Angeles Country High School for the Arts diákjai készítették, és ezekhez az eszközöket az Apple adta nekik. Kíváncsiak voltak, hogy a diákok 1-1 csoportja mire képes az iPadekkel. Nézzétek meg a videót:

A tanulók egyes videóit az Apple oldalán találjátok meg rövid leírásokkal: apple.com/ipad/changing-film, illetve számos alkalmazást is megtaláltok itt, de az Apple külön App Store részt is kialakított ehhez, kattintsatok ide.

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Kedves Szabi! Majd közzé tesszük, hogy akiknek esetleg csak tabletjük van, nehogy véletlenül használják kameraként, mert azt csak a kretének teszik! Köszi a felvilágosítást a nevükben is!

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!