Több adatforgalmat bonyolítunk az iPhone 6 és iPhone 6 Plus készülékekkel?

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Critix statisztikái szerint igen. Az iPhone 6 és iPhone 6 Plus felhasználók több adatforgalmat használnak fel, mint a régebbi készülékkel rendelkezők.

iphone6data

Sőt, az iPhone 6 Plus-szal több mint 10-szer többet, mint egy iPhone 3GS-sel. Valóban nagyobb a kijelző, gyorsabb, LTE-képes is, és ez mind azt jelentené, hogy többet internetezünk? Lényeges különbség van az iPhone 6 és iPhone 6 Plus között is, tulajdonképpen kétszer többet forgalmaznak a felhasználók a nagyobb kijelzőn. Legalábbis ez a kimutatás ezt állítja.

Én iPhone 5s-ről váltottam iPhone 6 Plus-ra, de nem vettem észre ekkora különbséget. A nagyobb kijelző miatt nem nézek rajta több videót, ugyanúgy csak a közösségi média alkalmazásait használom, de nem hinném, hogy azok lényegesen több forgalmat jelentenének nagyobb kijelzőn. Természetesen az Instagram azért néha-néha komolyabb forgalomra képes, de az 5s-hez képest ez nem számottevő.

Engem igazából az érdekelne, hogy nektek mennyi adatforgalomra van szükségetek? 1GB, 2GB, vagy több? Milyen készüléket használtok, melyik szolgáltatónál? Kirakok 1-1 szavazást is, de hozzászólás formájában is elmondhatjátok a véleményeteket, mi az ideális csomag számotokra.

Mennyi adatforgalmad van a jelenlegi díjcsomagodban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Milyen készüléked van?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Egyenlőre a vodánál 500 van mostani flottámba, de nyáron valószínüleg 1-2 gb-ra váltok, ha lejár a hűség. Bár ezen még gondolkozok, mert cégesen van 7 gb és az lte, max ha elfogy megosztom onnan.

  2. iPhone 6, Telekom, 1,5GB (500MB benne van a csomagban, plusz 1GB megy hozzá minden hónapban). Még 1GB fölé nem mentem, lakáson/házon belül mindenhol wifi, csak kint kell használnom mobilnetet.

  3. i5s / 4 gb. munkámból kifolyólag sok zenét/videót toltom le. prezentációkon meg serverrol huzom le a promó anyagokat. na meg persze tablet megosztás egész nap

  4. En 3GS-rol valtottam 6-ra. Mig a 3GS eseten az 500 megas netem boven eleg volt egy honapra, addig a 6 eseten kb. 2, max 3 hetig eleg annak ellnere hogy ugyanugy, ugyanannyit hasznalom netezesre a telefont mint korabban..

  5. Limuia 820 volt novemberig azzal kb a felét forgalmaztam, na de nem azért mert nem akartam hanem nem tudtam mert lemerült volna fele annyi idő alatt mint az Iphone 6. A mostani díjcsomagomban 500Mb van benne de előfizettem korlátlan bögészésre ami viszont minden szociál appra kiterejed, Email,FB,Ista,twitter, ami tiltva van az audia és video fálj. Amióta meg van havi bontásban kb 3-4 Gb között vagyok havonta. Én nagyon meg vagyok eégedve az üzemidő terén!

  6. Telekom korlátlan csomagja 1800/hó-ért, és iPhone 5-tel átlagosan 14-15 GB havonta elmegy, de sokat böngészek, otthon WiFi-t használok, szóval ez a mobilnet reggel 8-16 óra között megy el havonta.. 🙂

  7. Én nem is értem, hogy Magyarországon miért nincs a mai napig korlátlan mobilinternet, és ezek az all in one csomagok is 3x annyiba kerülnek mint itt Angliában. A pofám leszakad.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!