fbpx Skip to content

Tristan Pope pár hete úgy gondolta, hogy forgat egy újabb 15 perces filmet. Ő és a párja New Yorkban élnek, így végeredményben ideális ez a környezet. Rengeteg hely, rengeteg lehetőség van a városban. Ezúttal férfi szemszögből szeretne bemutatni egy romantikus kapcsolatot, tulajdonképpen FPS-ben.

Screen Shot 2015-02-15 at 12.37.13

Pope azokat a pillanatokat próbálta elkapni, amit a filmekben nem látunk, vagy éppen lehet, hogy unalmas lenne. Olyan pillanatokat, amikhez nem kell szuper kamera, vagy tökéletes világítás, elég, ha csak az adott pillanatot átérezzük. Persze ettől nem lesz egy pögős film, sőt inkább amatőrnek tűnik, de mégsem az. Rengeteg munka van mögötte, íme az első trailer:

Az iPhone 6-on a MoviePro alkalmazást használta a legtöbbet, mivel ezzel tudta a legjobban beállítani a fényeket, színeket és egyéb, számára szükséges dolgokat. Emellett természetesen szüksége volt egy stabilizátorra és állványra is.

[appstore id=”547101144″]

  • Glidecam iGlide
  • Joby GripTight GorillapPod
  • RetiCAM iPhone tripod mount

IMG_9725

Amennyiben kíváncsi vagy, hogy hogyan készült, és te is szeretnél hasonló rövid videókat készíteni, mindenképp nézd meg a Valentin nap alkalmából kirakott, “kulisszák mögött” videót:

Végül pedig, ha nem szereted a romantikát, nézd meg Pope korábbi munkáját New York táncosaival, ez biztosan tetszeni fog:

Olvasd el a hozzászólásokat is

1 Comment

  1. Azt olvastam hogy ugyanez a fejleszto brigad kidobott egy vidpro nevezetu alkalmazast, ami kifejezetetten editor program. Nekem igazabol csak az kene, mert a legkenyelmesebb es leggyorsabban elerheto mindig az alapmeretezett kamera app. Arrol nem tudtok valamit? Igazabol arra lennek kivancsi hogy a moviepro 4€ a vidpro meg ingyenes(get) es hogy a moviepro tartalmaz e extrakat a felvetel folyamatat leszamatva.


Add a Comment