Új iSTYLE bolt és akció!

Ez a cikk legalább 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Handrás pár perce szellőztette meg blogján, hogy új iSTYLE üzlet nyílik Budapest belvárosában. Az üzletről egyelőre csak az alábbi képet publikálta:

bigapr_istyle-780x540

Hamarosan megnyitjuk a régió legnagyobb Apple Premium Reseller boltját. Ez a bolt már a v2.5-ös APR design alapján készül, így ebben a boltban lesz elsőként az Apple Genius Bar-hoz hasonló dedikált pult az oktatásokhoz. A helyszínt nem árulom el, találjátok ki! 🙂 – handras.hu

Emellett az iSTYLE most akciót is hirdetett, melyben ingyen kaphattok egy Beats Solo 2-t (57.900Ft értékben), ha új 13-as Retina kijelzős MacBook Pro gépet vásároltok. Ha valaki mostanában tervez beszerezni ilyen gépet, akkor érdemes most megnyomni a kosárba gombot, mert az akció csak március 1-ig tart, és az ajándék Beats Solo fülesekből sincs korlátlan mennyiség.

beatsbanner-780x222@2x

Ezek még érdekelhetnek:


  1. Akkor biztos ezért tart nekik több, mint 11 napig egy akkumulátor csere. 🙂 4-én vittem be az i5-öt akksi visszahívás miatti cserére, azóta nem jelentkeztek… Westend. Holnap hívom őket.

  2. @Jadeye: Nem hiszem, hogy elküldik Hollandiába. Haveromnak 1 nap volt a csere, ő Mammutba vitte. A másik topicban, ahol írtatok a visszahívásról, ott is írták páran, hogy 2-3 nap alatt megvolt a csere, ennyi idő alatt biztos nem járta meg Hollandiát…

  3. Szerintem csak a bekapcsoló gomb miatt küldik Hollandiába, akksi miatt nem. Na lényeg, hogy valami adminisztrációs hiba volt, és ezért tartott ennyi ideig… Legalább felajánlották, hogy kiküldik házhoz díjmentesen holnapra.

Írd le a véleményedet! (Moderációs elveinket ide kattintva olvashatod.)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!