fbpx Skip to content

Pár hete szóltak a SzifonStore-os srácok, hogy érkeztek hátlap matricák iPhone 6-hoz, amiket érdemes lenne megnéznem. Őszintén szólva először elég szkeptikus voltam ezzel kapcsolatban, nem is értettem, mi lehet a jó egy ilyen matricában. Aztán megnéztem a SzifonStore.com-on, hogy milyenek is ezek a matricák és egyből felkeltették az érdeklődésem.

slickwraps_1

A SlickWraps termékei nem sima karcvédő, illetve a sokak által ocsmánynak titulált antenna csík elfedő matricák, hanem annál jóval többek. Ezeknek a matricáknak ugyanis textúrájuk van, vagyis mikor végig simítasz rajta, érzed, hogy bőr, fa vagy épp szénszálas mintázatú és nem csak a rányomtatott mintából látszik ez.

slickwraps_2

A SlickWraps termékek rengeteg változatban kaphatóak a SzifonStore-ban. Én végül a fehér iPhone 6-omhoz egy fekete, bőr hatású matricát választottam. Szerintem egyedül a bőr tokok azok, amelyek visszaadják a telefon prémium érzetét, és noha ez a matrica csak bőr utánzat, mégis az elegáns érzetet valamennyire vissza tudja adni.

slickwrpas_3

A matrica (a gombokon kívül) a telefon teljes hátlapját befedi, így attól nem kell tartani, hogy az alumínium ház bárhol is megkarcolódik. A csatlakozóknál, hangszórónál, kameránál, vakunál tökéletesen illeszkedik, sőt, arra is lehetőség van, hogy az Apple logó látszódjon, avagy azt is takarja a SlickWraps. A felhelyezés nem egy egyszerű feladat, de odafigyeléssel elérhető a tökéletes eredmény, ami után a telefon úgy fog kinézni, mintha alapból ilyen lenne a hátlapja, vagy csak egy nagyon vékony tok lenne rajta.

Pár hetes használat után sem látszik a matricán semmiféle kopás, vagy egyéb, a használatból eredő elváltozás. A matrica csak karcok ellen véd, így akinek szokása a telefon dobálása, annak egy átlátszó tok nélkül nem ajánlatos egy ilyet feltennie a telefonjára. Akik viszont szeretik a telefonjukat csupaszon hordani és élvezni az iPhone 6 és iPhone 6 Plus formavilágát, de mégis szeretnék védeni a hátlapot valamennyire, és a sima fóliánál többet szeretnének, azoknak jó választás lehet a SlickWraps. A matrica vékonyságából adódóan a kamera még mindig kiáll, viszont tényleg nem karcolódik a zafírkristály lencse, szóval ettől nem kell tartani.

sclicwraps_4

A SlickWraps hátlap matrica iPhone 6-ra és iPhone 6 Plus-ra is kapható és találhattok mind hozzátok, mind a telefonotokhoz illőt, sötétet, világosat, színeset, fiúsat, csajosat és persze rengeteg féle mintázatút.

Olvasd el a hozzászólásokat is

24 Comments

  1. A képeken milyen bőrtok van gyári apple? Gondolom az nem matrica, nagyon jól néz ki

  2. @bigdadylacika: de, matrica, le is van írva: “Én végül a fehér iPhone 6-omhoz egy fekete, bőr hatású matricát választottam.”

  3. ti tenyleg itt tartatok?
    mar a 3g-men is carbon folia volt 🙂

  4. Én karácsony előtt tettem fel egy ilyen matricát, gondoltam letesztelem, hogy mit bír a termék. Kicsit féltem tőle, hogy a farmer gatyában nem fogja sokáig húzni, elkezd majd leválni a széleinél, de meg kell mondjam egy milliméter se jött fel. Pont úgy néz ki, mint amikor rákerült. – Patent!

  5. Ahogy elnéztem a gyári csomagban van a kijelzőre is, illetve előre is fólia. Nálatok ez nem tartozik hozzá?

  6. A kepen folia van. Azta tenyleg jo akkor. Videon sokkal gagyibb van

  7. Az egy dolog, hogy a kameralencse nem karcolódik, de a lencse körül levő gyűrűről nekem két nap után elkezdett lekopni a festék a fekete iPhone 6-on, pedig vigyázok rá.

  8. Sziasztok iPhone 5s-re lehet kapni ?

  9. Tényleg jó lenne tudni, hogy iPhone 5s-re vannak-e ilyen fóliák, az a fa borításos az nagyon vagány! 🙂

  10. Nem is tudtam, hogy I6-ból van fehér…

  11. Akkor nézz meg eggyet szemből! (-__-)

  12. Attól még nem lesz fehér a neve, mert szemből úgy nézz ki…

  13. 5s-re érdekelne. Arra nincs?

  14. @multit: Nekünk az előlap nélküli verzió van. Az előlapos sokkal drágább lett volna…

  15. Üdv! 5c-re esetleg van ilyen matrica ?

  16. @RadKon: lásd fentebb: “Sajnos nincsen, csak 6 és 6 Plus-ra van.”

  17. A SIM kárty kiszedés hogy fog működni így?

  18. @Jani: a SIM tálca nyílása nyilván ki van vágva.

  19. @Jani: az SIM tálca helyénél lévő matrica opcionálisan kiszedhető, mint az Apple logónál, de ha rajta hagyod akkor is gond nélkül kiszedhető a tálca és a matrica is rajta marad

  20. Tudom, olvastam, hogy csak 6, 6+-ra van, de esetleg terveztek a későbbieknek 5s-re, vagy semmiképp?

  21. sosem értettem hogy lehet ilyen matráciával telegányolni a telefont 😀 a kocsitokon is vannak díszcsíkok mi? 😀


Add a Comment