fbpx Skip to content

Minden évben megpróbálunk újítani a blogon, vagy a hozzá tartozó szolgáltatásokon. Ilyen a szervizünk, a kiegészítő webáruházunk, a használt készülékekkel foglalkozó oldalunk, és megannyi más projektünk. December óta tervezzük az egyedi, saját készítésű tokos, és egyéb más ajándékokat tartalmazó oldalunkat.

szifonajandek_cikkbe

Mától elérhető a SzifonAjandek.com. Innen tudsz ezentúl rendelni saját készítésű iPhone-, illetve hamarosan iPad-tokokat is. Valentin nap alkalmából érdemes körülnézni az ajándékok menüpont alatt is. 🙂

Az oldalon jelenleg iPhone 4, 4s, 5, 5c, 5s, 6 és 6 Plus készülékekhez készíttethetsz egyedi tokot. Nem kell mást tenned, mint felmenni az oldalra, és kiválasztani a számodra megfelelő típust, majd feltölteni a kívánt képet. Szinte bármilyen fotót fel tudsz tölteni, de azért érdemes minimum iPhone-nal készített képet használni, vagy bármilyen, nagyobb felbontású JPG vagy PNG fájlt. Tetszés szerint akár 1-1 jobban sikerült Instagram kép is használható.

Screen Shot 2015-02-09 at 11.40.10

A megrendeléstől számított 3 napon belül ingyen házhoz szállítjuk neked! Illetve most a Valentin nap előtti pár napban akár előbb is megkaphatod, de mindenképp ajánljuk a mai vagy holnapi rendelést, hogy még időben megérkezzen hozzád. Valentin nap után tovább fejlesztjük majd az oldalt, még több kiegészítőt, egyedi terméket tudsz majd tervezni és rendelni, akár magadnak, akár ismerőseidnek ajándékba!

Bármilyen kérdéssel az [email protected] email címre írj, ott tudunk válaszolni.

Nézzetek körül itt: SzifonAjandek.com

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment