fbpx Skip to content

Azt már megszokhattuk, hogy okostelefonon az érintőképernyő segítségével irányítunk egy játékot, de mit szólnátok, ha azt mondanám, hogy már a pulzusotok segítségével is tudtok játékot vezérelni?

skip_a_beat_cover

A Skip a Beat egy alig pár napos játék, melyben egy béka kalandjait kell a pulzusunk segítségével irányítani. Skip a játék hőse, a béka, akinek a szerelmét, a béka hercegnőt, Euphoriát elrabolta egy csúnya, rossz madár. Skip erre annyira felspannolta magát, hogy béka létére elkezdett repülni, hogy utolérje szerelmét, de hát ez nem is meglepő, hiszen egy szerelmes szív bármire képes. 🙂

skip_a_beat_2

A játék a pulzusmérős rész nélkül elég hagyományos lenne, hiszen csak a képernyő nyomogatásával kellene a békánkat, Skipet a vele szembe repülő madarak közt minél tovább eljuttatni. Izgalmas játékok alatt a szívünk gyorsabban kezd el verni, főleg, mikor már nagyon izgulunk, hogy ne rontsuk el. Az iPhone vakujának segítségével már évekkel ezelőtt képesek voltak alkalmazások megmondani az aktuális pulzusunkat, és a Skip a Beat is ugyanezt a módszert alkalmazza.

Skip-a-Beat-forest-landscape-1024x444

A játék során a pulzusunk emelésével tudjuk a békát minél magasabbra emelni, a pulzusszámunk csökkenésével pedig Skip veszít a repülési magasságából. A játék lényege, hogy a rendelkezésre álló három élet segítségével minél tovább jussunk és minél nagyobb pontszámot érhessünk el, illetve, hogy képesek vagyunk-e uralni a szívdobbanásainkat, tudjuk-e csökkenteni, illetve növelni a pulzusszámot, ha épp arra van szükség. A levegőben apró szárnyas rovarok és pajzsok haladnak velünk egy irányban, melyek begyűjtésével helyzeti előnyhöz juthatunk. A pajzs rövid időre sebezhetetlenné tesz, míg a rovarok a Master Mode eléréséhez szükségesek.

skip_a_beat_3

Négy játékmód található a Skip a Beatben: Zen, Balance, Spicy, Master. A különböző módok az aktuális pulzusunkhoz és hangulatunkhoz választhatóak, ami a játék sebességében és nehézségében nyilvánul meg. Amennyiben a játékmódnak megfelelő pulzusszám-határon belül tudunk maradni, sokkal több pontot érhetünk el. A pulzusunk méréséhez a vakun kívül a kamerát is le kell takarni az ujjunkkal, mert csak így képes biztosan működni.

Szerintem egy jópofa kis játék, ami az „endless” játékok szerelmeseinek biztosan tetszeni fog. Ezzel a pulzusmérős dologgal annyira meg tudja kavarni a játékmenetet, hogy hiába vagy gyakorlott játékos, még a pulzusszámodra is figyelned kell, hogy minél sikeresebb legyél a Skip a Beatben.

[appstore id=”930087687″]

Olvasd el a hozzászólásokat is

2 Comments

  1. hát ez miez 🙂 ki kell próbalni

  2. Miota megjelent vajon hanyan kaptak szivtohamot? xD


Add a Comment