fbpx Skip to content

Tegnap az Apple elérhetővé tette a fejlesztők számára az OS X Yosemite 10.10.3-as első béta változatát, ami először tartalmazza a várva várt Photos alkalmazást.

Screen_Shot_2015-02-04_at_11.56.33_AM.0

Természetesen rögtön az összes külföldi portál kipróbálta az új alkalmazást, így nem sokkal később már rengeteg tesztet, kritikát és információt olvashattunk mindenhonnan. A Verge készített rögtön egy videót is, ami szerintem a legjobban mutatja be az appot.

Az új Photos fogja kiváltani többet között az Aperture és iPhoto appokat, azonban jelenleg inkább csak iPhoto az, amire hasonlít, sőt, csak annak a funkciói érhetőek el az alkalmazásban. Természetesen még csak 1.0 és béta, tehát még bőven van rajta javítani való, de már most elérhetjük benne a fotóinkat, és a Verge szerint sokkal gyorsabb, jobb, és szebb is az új app.

Én szabadidőmben fotózom, így számomra az Aperture elengedhetetlen, mióta Mac-em van. Egyelőre legkevésbé sem látom úgy, hogy a Photos ki tudná ezt váltani, holott az Apple ugye nem fogja folytatni az Aperture fejlesztését és inkább a Photos-ra fókuszál.

Egyelőre nem tudjuk sajnos, mik a hosszútávú tervek, de reméljük, sokkal többet tud majd a Photos és nem csak az átlagember számára lesz hasznos.

Nézzétek meg a videót:

Ti mit gondoltok?

Olvasd el a hozzászólásokat is

6 Comments

  1. elég lenne gy jó iPhoto.. (vissza az iOS-be is), nekem ez uccsó frissítés óta mindent duplikál, amit importálok iPhone-ról.
    :S

  2. @Józsi: nem lehet, hogy csak azért, mert be van kapcsolva a fotóstream, és onnan lehúzza a másodpéldányokat?

  3. es windowsra is kijon vegre valami hogy ott is lehessen normalisan kezelni a cloud fotokat??

  4. @Jadeye: nem, másoknál is van ez a bug, ahogy rákerestem, tegnap egy BT ki-bekapcsolás megoldotta(?) 😀

  5. Nekem tökéletesen működik az iPhoto. Ellenben mással akad probléma. Remélem ez jól megy majd és nem kell nyakra-főre backup-olni, visszaállítani.

  6. @zsozsobasa: icloud.com
    Natív alkalmazást tuti nem csinálnak.


Add a Comment