fbpx Skip to content

Tudom, ismét egy hangzatos cím, de hát konkrétan ez történik a videókban. Már egy ideje követem TechRax Youtube csatornáját, ahol időről időre 1-1 iPhone 6 kerül a célpontba.

Screen Shot 2015-02-04 at 18.25.21

Volt, amikor hóba dobta a készüléket, vagy nekiment fúróval, vagy éppen csak sokkolta azt. Utoljára “forró jégbe” dobta, és ha már itt tartunk akkor forró Coca-Cola-t is kipróbálta már. Nézzétek meg a videókat:

Az egyik kedvencem, amikor sokkolja az iPhone 6-ot, az persze sosem volt kérdés, hogy minek? 😀 Mégis mire számíthatott, mi fog történni, hogy ha VIPERTEK VTS-989 elemlámpával nekiugrik, és 15 millió volttal sokkolja az alaplapot? 🙂 Hát ez:

Illetve az amikor egy fúróval próbálkozik a srác, és az iPhone saját magától beírja az emlékeztetőbe, hogy “really”, na az már félelmetes. 🙂

Olvasd el a hozzászólásokat is

14 Comments

  1. Mekkora idiota gyengeelmeju …

  2. Ezekre egyszerűen csak annyit tudok mondani hogy mind beteg, és ugyan ezt megcsinálnám mindegyikkel vajon Ők hogy bírnák?

  3. Csak a pénzért csinálja, neki ez a jövedelme!:)

  4. Szavakat sem találok…

  5. Nem tudom miert huledezik itt mindenki… Kb szazszorosan visszajon nekik a telefonokra koltott penz a videok nezettsegebol. Ez csak biznisz.

  6. Sziasztok!

    Egy kérdésem lenne a sokkolós videóban mikor elforgatja a telefont es vele együtt elfordulnak az ikonok azt hol lehet beállítani?
    A válaszokat (amennyiben lesznek ) előre is köszönöm

  7. Elfelejtettem leírni iphone 6 on érdekelne ez a beállítás köszönöm

  8. Az 6plus,asszem 6-n nem lehet

  9. Csak 6 plusz-on van elforduló menü sajnos.
    Amúgy a legnagyobb kicseszés ezekkel a beteg emberekkel szemben ha nem nézed meg a videójukat 🙂

  10. Köszönöm a válaszokat 😉

  11. Sztem olyan versenyt írhatnának ki amiben időre szétszedik majd osszetakjak a telot, de nehezitsuk azzal hogy csak a szetszedettet kell egy kupacbol osszeszerelni! Na annak több lenne az értelme es utána ki sem kellene dobni mindet! 🙂

  12. Hát rajtam nem jön be semmi mert nem nézem meg. Ennyire nem vagyok kíváncsi.

  13. Szerintem tökjó! Engem elszórakoztatott 🙂 Egyébként ennek a srácnak valószínüleg nem kell aggódni a telefonok ára miatt. Ennyi.

  14. Míg végig nem néztem ezeket a videókat, beraktam szegény Hatosomat a fiókomba… Nem akartam, hogy végignézze… :’D


Add a Comment