fbpx Skip to content

Tim Cook nem vezetett minket félre, amikor azt mondta, hogy több mint 20 Apple Store-t szeretne nyitni még 2015 első felében Kínában. Tegnap Chongqing városában a Jiefangbei névre keresztelt üzlet nyílt meg.

exterior

A megnyitónak köszönhetően már kívülről és belülről is látható az új bolt, mely valamelyest a New Yorkban, a 5th Avenue-n lévő üvegkocka elrendezését követi, de alakjában leginkább egy Mac Pro-ra hasonlít.

stairs

Találkozhatunk üvegből készült csigalépcsővel, illetve az egész bolt a föld alatt van. Nézzétek meg a képeket:

interior

09170060bhdek4i6egesvd

093010xw9xgozzyq9wqpy5

093009227cb2qwzxcf5czx

0917006nndneifgovxnyg3

Az Apple itt is készített egy videót, amit szintén érdemes megnézni:

Szerintetek itthon mikor nyílik majd hasonló bolt?

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. soha mert neki magyarorszag nem piac

  2. Én is azt válaszolnám igazából, hogy soha, de: “A cápa ér be elsőnek, a reményhal meg utoljára.” /a beszmac-en volt valakinek az “aláírása” – óriási!/ ezért azt mondom, talán valamikor…

  3. Kb 4-5 vagy max 6 ezer ember vesz itthon apple telefont, a többi külföldön él és ott veszi meg, 6 ezer emberért nem fog milliárdokat áldozni…

  4. Ez a kínai piac kétélű dolog. Erre a piacra vágyik minden nagy cég. Azt mondják ha sikerül kínai piacra bekerülnöd (mert nem egyszerű) akkor milliárdos vagy. Az Applenak a jövőben ez lesz a legnagyobb fokusz, mert itt lesz a forgalmának egy olyan monumentális növekedése. ami sehol máshol nem lehetséges. Ez a piac az űrbe repíti a szekeret. És folyamatosan dől a pénz. Na ez a helyzet vagy elkényelmesíti a céget, vagy további erőt ad a mégkomolyabb fejlesztésekhez. Meglátjuk. Magyarban nem hiszem hogy mostanában lesz ilyen vagy kisebb store.


Add a Comment