fbpx Skip to content

A Yosemite megjelenésével szép lassan az iTunes is megkapta az új designt, sokkal szebb és kényelmesebb lett, azonban nehéz volt az új kinézethez hozzászokni.

screen-shot-2015-01-29-at-7-14-43-pm

Tegnap este pedig frissült 12.1-es verziószámra. Az új verzió egyik újdonsága, hogy Yosemite esetén az Értesítési központba rakhatunk egy iTunes widgetet. Onnan irányíthatjuk a zenelejátszást, vagy vásárolhatunk meg új számokat.

Mindez valahogy így néz ki:

Screen Shot 2015-01-30 at 16.18.55

Őszintén? Én életemben nem használtam a Yosemite ezen felületét, így ez nem hiányzott, sőt, 2 éve már az iTunes-ban sem hallgatok zenét, mert arra ott a Spotify. Szerintem az Apple a zenei szolgáltatások terén rendkívül lemaradt, és lassan be sem fogják tudni ezt hozni. 🙁 Sajnálom.

Ti mit gondoltok erről?

Olvasd el a hozzászólásokat is

18 Comments

  1. Én nagyon örülök, hogy frissítették, de van egy nagy bajom vele, ami ebben a verzióban sem lett jobb, vagy én használom rosszul.
    Konkrétan:
    1 – kiválasztom az App Store-t
    2 – jobb sarokban a keresőbe beírom pl “weather”, (enter)
    3 – az “iPhone Apps”-nál rákattintok a “See All”ra
    4 – ilyenkor megjelenik az össze “weather” app
    5 – elkezdek nézelödni, keresgélni, hogy milyen appok vannak
    6 – amikor már görgettem lefele jó sokat és egyszer csak megtetszik egy, rákattintok
    7 – na ekkor megjelennek a részletes információk a kiválasztott appról
    8 – aztán, amikor vissza nyilat nyomok, a 3-as ponttal kezhetem előlről az egész nézelődést. Hurrá!
    Ez másnál is így van, vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen, vagy hogy kell ez csinálni, hogy ugyanahhoz az apphoz menjen vissza, ahol tartottam.
    És hozzá kell tennem, hogy ez a keresgélősdi iszonyú lassan tölti be az appokat. Minél többet görgetek lefele, egyre lassabb lesz. (win7)
    Ha valaki tud ebben segíteni, megköszönöm.

  2. Aztán olyan jó ám ilyeneket olvasni : “…és kényelmesebb lett…”
    Az én konkrét problémámat mindennek nevezném, csak éppen kényelmesnek nem. Lehet, hogy másban kényelmesebb lett, de ez tiszta macera. Nem lehet, hogy ugyanazok a fejlesztők készítették ezt is, mint az iOS 8.x.x-et, mert akkor semmin sem csodálkozom. Most konkrétan az az állapot van, hogy már annyit görgettem, hogy lefagyott az egész iTunes. Se előre se hátra nem hajlandó semmit sem csinálni. Mondjuk ha ez normálisan működik Apple gépen, azért a kedvükért nem fogok fél millió forintot fizetni egy gépért, hogy egy iTunes-t használhassak. Ez egyre nagyobb gáz.

  3. Hát nem tudom, de felraktam, de ezután nem megy a Syncios, iFunbox, iExplorer, Xilisoft iPad Magic Platinum, PhoneClean. Gyakorlatilag semmilyen más i kütyüt hergelő program nem látja az eszközt. Kérik az iTusest, pedig ott van a legfrissebb. Egyedül a iBackupBot for iTunes működik vele együtt. Visszaraktam az itunes 12.0.1.26 és minden helyreállt.
    Másnál is van ilyen gond, vagy egyedi eset vagyok?

  4. @Koxszifon: Szerintem ez normális majd azokból biztos jön frissítés és akkor menni fognak. Ez várható volt.

  5. @Koxszifon: Nálam szintén.

    @admin: Eddig sosem kavart be ezeknek a progiknak egy iTunes frissítés. Ez most vmi speckó dolog. Remélem nem kinyírni akarja őket az Apple. :S

  6. @Gabris: valószínűleg frissült az Apple Mobile Device Support, és valamit az kavart be, de ugye ez csak Windows esetén problémás, de biztosan frissíteni fogják az adott appokat. (Mac-en amúgy nincs ezzel gond.)

  7. @Jadeye: Köszi, így világos.

  8. sok értelme nincs…
    anno felraktam egy kis progit az a menüsávra kiírta, mi szól, annak több értelme volt…
    :O

  9. @Jadeye:

    Igen, dobott is egy ilyen hibát hogy leállt az Apple Mobile Device vagy vmi ilyesmi.
    Javíthattam a telepítővel, de semmi.
    Mindegy. Marad az az itunes 12.0.1.26. Ezzel semmi gond nincs.

  10. @Koxszifon:

    Nálam is kinyírta a PhoneClean-t. :/

  11. Nekem az új verzió telepítése után nem indul az iTunes (Appcrash). Mit lehet tenni ilyenkor?

  12. Wow nalam minden oke, minden megy

  13. Nekem az iTunes 12.2 van telepítve Windowsra. Az előző verzióig nem voltak ilyen problémák. Ez most nekem olyanokat csinál, hogy ha az AppStore-ban nézelődök egy ideig, aztán az iPhonon lévő dolgokat nézelődöm, egy idő után, ha telepíteni akarok a telefonra appot, akkor olyan szinten lefogja az egész Windows-t, hogy az egér a mozgatásokra nagyon nehezen reagál. Lelassul az egész rendszer. Tulajdonképpen használhatatlan lesz tőle az egész Windows. Ez csak egy menti meg, ha újraindítom az egész gépet. Meg olyanokat is csinál, ha madzaggal össze van kötve a telefon a géppel és a telefonon törlök egy appot és utána az iTunes-ban nyomok egy Szinkronizálást, az iTunes az előbb törölt appot újra feltelepíti a telefonra. Ez korábban nem így működött.

  14. Sziasztok! Valamiert nem engedi frissiteni az itunest… Idokozben letoroltem,es regebbi verziot sem enged telepiteni.Tudnatok segiteni? Windows 7 64bit. (minden windows frissites fol van telepitve)

  15. Koszi,de ezt mar vegig olvastam…
    Hibauzenet: there is a problem with this windows installer package. A program required for this install to complete could not be run.

  16. @palesz90: akkor töröld le az összes Apple szoftvert a gépedről (az iTunes-ban letöltött dolgaid meg fognak maradni), indítsd újra a gépet, töltsd le az iTunes legfrissebb verzióját az Apple weboldaláról, és próbáld meg újból telepíteni.

  17. @Jadeye: isten vagy! Ez az egyeduli,amire nem gondoltam…. Koszonom,megoldotta a problemat! (Az apple update software torlesenel is kiirta ezt a hibauzenetet,ugy hogy gondolom vele volt a problema.) de koszonom meg egyszer! 🙂


Add a Comment