fbpx Skip to content

Az iPhone 6 a megjelenése óta kapott hideget, meleget, de abban minden fórumon egyetértenek a tesztelők és a felhasználók, hogy a méretnövekedés és a felhasznált anyagminőség (csúszósabb mint a régiek) miatt érdemes a 6-osra egy stílusunknak megfelelő tokot választani.

Ballistic_Explorer_iphone6

Extra védelemről lévén szó, az iPhoneTok.hu csapatától megkaptuk és kipróbáltuk az ütésálló tokok egyik legnépszerűbbjét, a Ballistic termékcsaládot, melyeket Amerikában gyártanak kifejezetten azoknak, akik extrémebb körülmények között is használni szeretnék az iPhone 6-ot. Ebben a cikkben négy különböző, iPhone 6-tal kompatibilis tok tesztjét olvashatjátok.

Ballistic Jewel – az átlátszó, filigrán

A Jewel termékcsalád legújabb, iPhone 6-ra specializált terméke, a HexTec™ Six-Sided Drop védelmi technológiával, és a védjegynek számító Ballistic Corners® technikával felvértezve érkezett meg.

ballistic-jewel-iphone-6-tok_548ad1aa49335

A Jewel legnagyobb előnye, hogy filigrán kialakítása és kicsi önsúlya mellett a megerősített és megemelt ballisztikus sarkok a képernyőt is megóvják leejtésnél, és akkor is, ha az iPhone 6-ot kijelzővel lefelé tesszük le. Emellett áttetsző megjelenése és kiváló illeszkedése miatt azoknak is tökéletes választás, akik szeretnék, ha telefonjuk biztonságban legyen, de nem akarják, hogy a választott tok teljesen elhomályosítsa az eredeti iPhone-designt. A Ballistic Jewel iPhone 6 tok ezen a linken vásárolható meg 6990 Ft-os áron.

Ballistic Tough Jacket Series – a maszkulin

A Tough Jacket – mint a Ballistic egyik zászlóshajója – az egyik legkedveltebb ütésálló iPhone tok, köszönhetően annak, hogy tökéletesen illeszkedik (minden gomb, a jack-aljzat és a töltőkábel kivágását is optimális helyen alakították ki) az iPhone 6-ra, emellett a megerősített és a megnövelt sarkokkal nem csak, hogy tökéletes védelmet biztosít, de “zsebbarát” is maradt.

Ballistic_Tough Jacket  iPhone 6

A Tough Jacket iPhone 6 tok prémium minőségű TPU anyagból készült és ugyanúgy hozza a Ballistic tokokra jellemzőket: ha leejtjük a telefont, akkor mint egy gumilabda pattog és forog a földet érés után, minden karcolástól és sérüléstől megóvva készülékünket. A Ballistic Tough Jacket 9990 Ft-ért érhető el az iPhoneTok.hu webshopjában.

Ballistic Hard Core (HC) – a brutális

A Hard Core iPhone 6 tok már a nevében is magában hordozza, hogy itt nem egy egyszerű ütésálló tartóról an szó, hanem egy extrémebb körülményekre kitalált, tökéletes védelmet biztosító céleszközről.

ballistik6

Ötrétegű kialakítása miatt a cseppek, a por, az ujjlenyomatok, a karcolások és a nagyobb mechanikus behatások (ütődés, leejtés) sem tesznek kárt sem az iPhone 6 házában, sem a kijelzőjében. Az öt réteg azonban ne tévesszen meg senkit, annak ellenére, hogy valóban vastagít az új iPhone-okon egy kicsit, a HC még így is a vékonyabb ütésálló tokok közé tartozik, ami igen szép eredmény, figyelembe véve, hogy védelem szempontjából szinte tökéletes. A Ballistic Hard Core Serie 14.990 Ft-ért kapható fekete színben itt.

Ballistic Explorer – a felfedező

Ahogy azt már az előző Ballistic termékeknél megfigyelhettük, itt is beszédes a név, hiszen ezt a tokot olyanoknak ajánljuk, akiknek az életében központi szerepet játszik a felfedezés, a kaland és az ezekkel járó extrém helyzetek, ahol iPhone-juk védelemért kiált.

Ballistic_Explorer_iphone6

Pontosan ezért az Explorer könnyített súlyú, rendkívül tartós és elfér bármelyik nadrág zsebében azért, hogy továbbra is könnyen hordozható legyen a telefon. Az előlapi védelem érdekében az Explorer kapott egy beépített képernyővédőt is, így teljesíti a cseppállóságot is, a karc-, por-, kopás-, ujjlenyomat- és ütésállósága mellett. A Ballistic Explorer kétféle színválasztékban 11.990 Ft-ért kapható az iPhoneTok.hu-nál.

Összegzés

A Ballistic márkától mindenki azt várja, hogy ütésálló tokjaik minden igényt kielégítsenek: minden körülmények között biztosítsanak megfelelő védelmet az iPhone-oknak, emellett maradjanak kialakításukat tekintve karcsúak, és könnyen hordozhatóak is. Az Ballistic iPhone 6-ra gyártott tokjainak tesztje után bátran ki merjük jelenteni, hogy az amerikai gyártónak sikerült a lécet megugrani, új termékeik maximálisan megfelelnek az elvárásoknak és továbbra is kihagyhatatlan opciónak bizonyulnak bárkinek, aki ütésálló tokot keres.

Olvasd el a hozzászólásokat is

4 Comments

  1. Sosem értettem , hogy minek vesz valaki egy nem csak jo de ilyen gyonyoru telefont mint a iPhone-ok es beleteszi egy otromba tokba .

  2. @mrisz32: esetleg mondjuk azért, mert szereti az iPhone-t, de a munkája miatt rákényszerül a készülék komolyabb védelmére?

  3. @mrisz32:
    Attól, mert én építkezésen dolgozom ne legyen iPhone-om? Nevetséges hozzáállás.

  4. En epitkezesen dolgozom, es ehhez hasonlo, durva tok van a i6-omon (i-Blason markaju). Nem egyszer vedte mar meg a telefonom a durvabb behatasoktol… Ha nem lenne rajta tok, mar reg osszetortem volna, szoval igen hasznos dolog!


Add a Comment