fbpx Skip to content

Mindig örömmel ugrok neki az új termékek kipróbálásának, ahogyan ez most a Nuevue tokjaival is történt, melyek közül most egy iPhone 6 és egy iPad mini tokot próbáltunk ki.

nuevue_cover

Sokszor olvastam már a hozzászólások közt, hogy sokan kerestek olyan tokot iPhone-hoz, amibe csak be kell csúsztatni a készüléket és elölről-hátulról védi azt. Az ilyen tokoknál persze tokkal együtt nem lehet használni a készüléket, de ha kivesszük belőle, akkor legalább úgy foghatjuk meg a telefont, ahogyan Jony Ive és csapata megálmodta: tok és minden nélkül. Az ilyen tokoknál mondjuk hátrány az, hogy az értesítéseket se látjuk, amikor a tokban van a telefon, de legalább nem is nyomkodjuk a készüléket állandóan.

Nuevue iPhone 6 tok

Én a minőségi tokokat szeretem. Vagy legyen nagyon strapabíró, vagy legyen szép, valódi bőr, vagy pedig egyszerre a kettő: szép és tartós. A Nuevue iPhone tokja valódi, minőségi bőrből készült és tok belsejében pedig antibakteriális anyag van, ami a kezünkről a készülékre jutott baktériumok ellen szolgál amellett, hogy a telefon ki- és berakásakor le is törli a kijelzőt. Először én is csak néztem, hogy mi célt szolgál, hogy a tok alja olyan furán íves és nyitott, aztán rájöttem, hogy ez egészen praktikus dolog, hiszen ezen keresztül, ha valamiért akadna a telefon, ki tudjuk azt tolni a tokból. A iPhone-t kétféle képpen is betehetjük a tokba, fejjel, vagy farral előre és töltés szempontjából mindegy is, mert a Lightning csatlakozó mindkét esetben szabadon van. Amennyiben fülhallgatóval zenét is szeretnénk hallgatni, már fontos, hogy fejjel előre tegyük be a készüléket, mert az íves alsó résznél a jack dugó nincs szabadon.

nueveue_2

A tok, ami nálam van, kívülről nagyon elegáns fekete bőr, piros logóval és varrással, viszont a belseje fura módon magenta színű. 😀 A Nuevue iPhone tokjának van még egy plusz extrája, ami pedig egy kártyatartó a hátulján, ami nagyon hasznos tud lenni akár céges belépő, vagy bankkártya számára is:

nuevue_1

A tok eleinte szorulhat a telefonon, de pár nagy használat után bejáratódik és könnyen lehet majd betenni és kivenni a készüléket. Szerintem egy nagyon jó, minőségi tokról van, ami egy jó választás lehet azoknak, akik az ilyen típusú tokokat szeretik.

Megvásárolni több féle színben jelenleg csak a Nuevue honlapján tudjátok, iPhone 4/4s, 5 és 6 típusú készülékhez. iPhone 6-hoz csak bőr kivitel létezik, viszont a korábbiakhoz van textil kivitel is, viszont iPhone 6 Plushoz nincs ilyen tok.

Nueveu iPad mini tok

Az Nueveue iPad mini tokjába egyszerűen “beleszerettem”. Nagyon megtetszett. Ez a tok is olyan, mint az iPhone-os változat, vagyis használat közben nincs rajta a készüléken, csak szállításra és tárolásra alkalmas és se nem ébresztős (smart), se nem kitámasztós tok. De hogy akkor miért tetszett meg annyire?

nuevue_3

Nos, először is az anyagválasztás tetszett meg. Durva textil a tok külseje, mint egyfajta farmer-vászon, de nagyon jó a fogása. A belsejében itt is antibakteriális anyag van, ami ugyanúgy meg is törli a képernyőt, és legalább nem lesz foltos tőle – ezzel szemben mondjuk a Smart Case/Cover típusú tokoknál a fedlap csíkjai sok esetben ott maradnak a kijelezőn. A tok kellően vastag is ahhoz, hogy egy leejtés esetén az iPadnek ne legyen baja, de azért persze nem dobálásra lett kitalálva.

nuevue_4

A második ok amiért nagyon megtetszett, az a kis bőr szíj volt, amivel le lehet zárni egy pantent segítségével a tokot, hogy még véletlenül se csúszhasson ki belőle a készülék. Szerintem abszolút elegáns elegáns és minőség megoldás.

Viszont talán a harmadik ok volt ami miatt teljesen beleszerettem, ugyanis ha nem nézek bele a tokba és véletlenül nem húzon meg a kis bőr szíjat, akkor rá se jövök a legjobb dolog, ami pedig az, hogy ennek a szíjnak a segítségével kicsit ki lehet húzni az iPadet, hogy könnyebben tudjuk kivenni a tokból. Zseniális. Tudom, sok ilyen telefon tok létezik, de iPades megoldást még nem láttam, főleg nem ilyen szép és jó anyagválasztással. Szerintem nagyon megéri egy ilyen tokot venni.

Megvásárolni több színben szintén csak a Nuevue honlapján tudjátok jelenleg, viszont nem csak iPad minihez van tok, hanem a nagyobb iPadekhez is.

Olvasd el a hozzászólásokat is

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment